Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Voimala-museon näyttely 2018
14.04.2018 - 30.09.2018
Mutkat suoriksi! Vellamossa
04.12.2017 - 30.09.2018

Tiesitkö?

että Kuhmon metsissä voi bongata kaikki Suomen luonnossa villinä liikkuvat suurpedot sekä harvinaisen metsäpeuran? (s. 10-11 Kuhmo on kuohuvien koskien kulta-aitta)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2015
Matkailu kotimaassa.fi

Rekisteriseloste

1. Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

2. Rekisterinpitäjä
Menuetti Group Oy

3. Tietojen käyttötarkoitus
Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Matkailu kotimaassa.fi Palveluhakemiston asiakaslistan ylläpito ja palvelun kehittäminen. Tietoja voidaan käyttää myös tilastollisiin tarkoituksiin ja mainonnan kohdentamiseen.

4. Rekisterin tietosisältö
Matkailu kotimaassa.fi Palveluhakemiston asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Nimi, sähköposti, Henkilökuvakkeen tiedot -Asuinpaikka -Screen name

5. Tietojen luovutus
Tietoja yksittäisistä käyttäjistä ei luovuteta mainostarkoituksiin. Menuetti Group Oy voi myös luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

6. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa palvelun käyttäjän vaatimuksesta. Tietoja jäsenrekisteristä pääsevät poistamaan Matkailu kotimaassa.fi Palveluhakemiston pääylläpitäjät, webmaster (at) kotimaassa.fi.

7. Rekisterin suojaus
Tietokanta jossa rekisteri sijaitsee on suojattu teknisesti ulkopuoliselta käytöltä. Tietoihin pääsee käsiksi Menuetti Group tekniset ylläpitäjät sekä Matkailu kotimaassa.fi -lehden toimituksen edustajat. Käyttäjä voi valita omalta profiilisivultaan minkä verran tietoa näytetään Palveluhakemistossa.
Lue lisää »