Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Mannerheim-ooppera jatkaa Ilmajoella kesällä 2018

Paikkakunta: Ilmajoki
Ajankohta: 06.06.2018 - 17.06.2018
Sijainti: Pohjanmaa
Tapahtumatyyppi: Teatteri / Musiikki
Lisätietoa: www.ilmajoenmusiikkijuhlat.fi

Kuvaus:
lmajoen Musiikkijuhlien viimekesäinen Mannerheim-ooppera oli sellainen menestys, että se nähdään myös ensi kesänä.

  Ilmajoen Musiikkijuhlille Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi ponnistettu Mannerheim-ooppera onnistui yli odotusten: kaikki näytökset myytiin loppuun. Jatkoa seuraa kesällä 2018.

  Mannerheim-ooppera oli tilaustyö, jonka libreton kirjoittivat äiti ja tytär, Laila Hirvisaari ja Eve Hietamies – libretto oli molemmille kirjailijoille ensimmäinen. Hirvisaarelle Mannerheim oli tuttu jo entuudestaan, sillä hän on kirjoittanut paljon Suomen itsenäistymisen ajoista ja sitä edeltävistä tapahtumista. Lisälyriikat librettoon kirjoitti Tuomas Parkkinen, joka myös dramatisoi ja ohjasi oopperan. Musiikin sävelsi lähinnä elokuvapuolelta tunnettu, kansainvälistä uraa tekevä Tuomas Kantelinen. Nimiroolissa nähtiin suursuosion saavuttanut Waltteri Torikka, ja hänen rinnallaan taloudenhoitaja Idan roolin tekevä Johanna Rusanen-Kartano.

  Ilmajoen Musiikkijuhlat on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa suomalaisen oopperan ystävien jokakesäisenä vierailukohteena. Oopperan lisäksi Musiikkijuhlilla on upeita konsertteja kaikenikäisille kuulijoille.

« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Suomen Sininen Tie on osa kansainvälistä Sinistä Tietä, jonka päätepisteet ovat Norjan Tränan saari sekä Venäjän Petroskoi. (Sininen Tie – historiallisesta vaellusväylästä nykyaikaiseksi matkailureitiksi, s.8–9)

Matkailu kotimaassa.fi nro 3-2013