Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Onnensirpaleita Jyväskylässä

Paikkakunta: Jyväskylä
Ajankohta: 05.01.2018 - 03.05.2018
Sijainti: Keski-Suomi
Tapahtumatyyppi: Teatteri
Lisätietoa: http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/onnensirpaleita

Kuvaus:
Onnensirpaleita on näytelmä onnesta; valkoisen, harmaan ja mustankin sävyistä suomalaisessa sielunmaisemassa.

Arkkienkelikokouksen ajaksi taivaasta vastuuseen jätetty kokematon enkelikaksikko saa yllättävän tehtävän kun itse taivaan taatto puhkeaa kyyneliin ihmisten välinpitämättömyyden tähden. Jotain on tehtävä ja sassiin, jotta maapallo ei joutuisi uuden vedenpaisumuksen kouriin. Enkelien todistellessa taatolle, että kyllä ihmissuku on kykeneväinen tuottamaan iloa ja onneakin, osuu haaviin satunnaisotoksella pallon päältä suomalainen Hukkasen perhe. Varustettuna aikaa manipuloivalla aikaraudalla, enkelit rientävät tutkimaan perheen vaiheita elämän tyynessä ja aallokossa 1960-luvulta tähän päivään. Tuliaisina taivaaseen vietävänä on toivottavasti vastaus kysymykseen: mitä onni on?

Suurelle näyttämölle syntyvä kantaesitys sisältää tekstimateriaalia, jota kerättiin yhteistyössä sanomalehti Keskisuomalaisen kanssa. Lukijat saivat lähettää tekstejään ja tuntemuksiaan siitä, mitä onni on ja mitä se merkitsee. Esityksessä kuullaan muun muassa näitä näyttelijöiden esittämiä Miljoonasateen kappaleita: Lapsuuden sankarille, Voipallo, Emalisydän ja Siruja.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Laitila on sijainnut aikanaan meren rannalla, ja kaupunkia halkova Sirppujoki oli merenlahti. Maankohoamisen myötä merelle on nykyisin lyhyimmilläänkin kolme kilometriä. (Laitila – historiallinen kulttuuripitäjä, s.14–15)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2013