Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Eläinten Body Worlds Heurekassa

Paikkakunta: Vantaa
Ajankohta: 28.01.2017 - 29.10.2017
Sijainti: Uusimaa
Tapahtumatyyppi: Näyttely, esittely
Lisätietoa: http://www.heureka.fi/fi/suksi-heurekaan

Kuvaus:
Eläinten Body Worlds on matka eläinten elämän eri kerroksiin. 

  Näyttelyssä kävijät pääsevät näkemään nahan, turkin ja untuvan alle. Plastinointitekniikka mahdollistaa aitojen eläinten luurangon, lihasten, hermojen ja elinten näyttämisen yksityiskohtia myöten.

Eläinten Body Worlds koostuu yli sadasta aidosta plastinoidusta eläimestä ja eläinten osista. Näyttely antaa kävijän tutustua lähietäisyydeltä kymmenien eläinlajien anatomiaan pienimmästä sammakosta aina 5,1 metriä korkeaan kirahviin ja täysikokoiseen norsuun.

  Mukana näyttelyssä on eksoottisten eläinten lisäksi tutumpia kotieläimiä, kuten hevosia, kanoja ja vuohia. Mukana on myös suomalaisesta luonnosta tuttuja eläimiä, kuten poroja ja karhu. Noin 1 000 neliömetrin laajuinen näyttely täyttää tiedekeskuksessa kaksi näyttelyhallia, Kaarihallin ja laajennuksen myötä valmistuneen uuden Kuutiohallin.

Yhtään eläintä ei ole tapettu näyttelyä varten.

Lue lisää lehdestämme 1/2017!


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Ensimmäiset muflonit, pässi Alfred ja kaksi sen lajitoveria, tuotiin Säppiin Inkoosta vuonna 1949. Nyt näitä luonnonvaraisia asukkaita on saarella noin 40. (Friskis myätäses Luvialla, s.36-37)

Matkailu kotimaassa.fi nro 4-2013