Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Mökki & Meri 2018 Turun Messukeskuksessa

Paikkakunta: Turku
Ajankohta: 06.04.2018 - 08.04.2018
Sijainti: Varsinais-Suomi, Satakunta
Tapahtumatyyppi: Markkinat, messut
Lisätietoa: http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/mokki-ja-meri/

Kuvaus:
MÖKKI & MERI 2018 – HYVÄ SYY JÄÄDÄ RANNALLE

  Vuonna 2017 tapahtumassa vieraili yli 13 600 kävijää, niinpä suosittu Mökki & Meri on ohjelmassa jälleen keväällä 2018.

  Tapahtuma on suunnattu kaikille mökkeilystä ja merellä sekä sen äärellä olemisesta kiinnostuneille. Samanaikaisesti on myös Piha & Puutarha -messut.

  Tarjolla oli ideoita ja tietoa vapaa-ajan asumiseen. Mukana oli mm. laituritarjontaa, hirsimökkejä, vedenpuhdistusratkaisuja, porealtaita, pienveneitä- ja tarvikkeita, venehuoltoa, puutarhakoneita sekä mm. vesijettejä, kajakkeja, huvimajoja ja grillejä. Saunojille löytyy kuumaa tarjontaa. Esillä oli mm. mielenkiintoinen pärekattoinen iglusauna! Mökkiläisille suunnatuista tuotteista esillä olivat myös tulisijaratkaisut, terassilämmittimet, kuivakäymälät, aurinkopaneelit ja lämpöpumput.


« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Repoveden kansallispuistossa sijaitseva Lapinsalmen riippusilta on 50 metriä pitkä ja painaa viisi tonnia. Vuonna 1987 valmistunut silta roikkuu kymmenen metrin korkeudessa. Kävely kapealla, huojuvalla sillalla on vaikuttava elämys. (Kesän mukavin retki, s.46)

Matkailu kotimaassa.fi nro 3-2011