Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Birgitta Burnout valtaa Lepaan Kartanon teatteri-illoissa

Paikkakunta: Hattula
Ajankohta: 16.03.2018 - 28.04.2018
Sijainti: Pirkanmaa, Häme
Tapahtumatyyppi: Teatteri / Musiikki
Lisätietoa: http://lepaanmatkailu.fi

Kuvaus:
Birgitta Burnout valtaa Lepaan Kartanon teatteri-illoissa!

Kolmen ruokalajin illallisen sisältävissä Lepaan kartanoteatteri-illoissa nähdään esitys "Zampanjaa ja ropokoota", jossa Birgitalle paljastuu viihdyttämisen lomassa hänen perintösuhteensä kartanoon ja se saattaa muuttaa illan ohjelmankulkua. 

Illan kuluessa tulee tutuksi Lepaan monimuotoinen historia ja terveisiä saadaan myös Lepaan Annalta. Tähtenä loistaa tv:stäkin tuttu Kaisa Hela, joka tunnetaan muun muassa Kätevästä emännästä ja viime kauden Putouksesta! "Kiintiöpianistina" musisoi musiikin ja teatterin ammattilainen Janne Viitaniemi.

Kartanoteatteri-iltoja on kevätkautena pe 16.3., pe 13.4. sekä la 28.4. klo 19:00, hinta 69,00 €/ hlö (sis. alkumaljan, esityksen sekä kolmen ruokalajin illallisen)

Varaukset: myynti@lepaanmatkailu.fi tai 044 241 6424« takaisin


Valitse alue:

Tapahtumatyyppi:

Tiesitkö?

Keväällä 2014 avautuneessa Salon Elektroniikkamuseossa on esillä elektroniikkakaupungin erikoisuuksia ja vanhan aja glamouria. Saloran tuotantoon keskittyvän näyttelyn radiot ja televisiot kertovat radio- ja televisiovalmistuksen historiasta, teknisisistä innovaatioista ja muotoilusta. (Salo – visiitin arvoinen, s. 26-27)

Matkailu kotimaassa.fi nro 1-2015