Nro 4-2010
Luokittelu: Varsinais-Suomi, Satakunta ;  Ruokailu, majoitus ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: kokous, Huittinen, Risto Ryti, Kuninkaisten koulutus- ja kurssikeskus


Risto Ryti -sali on tunnettu korkeatasoisesta akustiikastaan.

Helposti Huittisiin

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevassa Huittisissa onnistuu mutkattomasti erityyppisten kokouksien, konferenssien ja koulutustilaisuuksien järjestäminen. Kaupungin kokouspalveluyksiköstä saa asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua tilaisuuksien järjestämiseen. Tiiviin yhteistyön johdosta samasta pisteestä tarjolla on myös paikallisten yrittäjien monipuoliset aktiviteetit ja palvelut. Ohjelma suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti sisältäen tilat, tarjoilut, oheisohjelmat, majoitukset ja kuljetukset. Helppoa!


Upean akustiikan Risto Ryti –sali

  Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskus tarjoaa suurillekin tapahtumille korkeatasoiset puitteet.

  Akustisesti korkeatasoinen Risto Ryti -sali tarjoaa tilat yli 400 kuulijalle. Tämä Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksen ylpeys on lämpimästi sisustettu ja käyttövaihtoehdoiltaan lähes rajaton. Auditorio on varustettu huipputekniikalla ja muunneltavalla akustiikalla. Käytössä on tietokoneohjattu valaistus- ja äänentoistojärjestelmä, videotykki (myös tietokoneen monitoriksi), koko kiinteistön kattava video- ja ATK-verkko, yhteys maailmanlaajuiseen Internet-tietojärjestelmäverkkoon, lavasteet ja lavastusnosturi. Kokonaisuuteen kuuluu sadan neliön näyttämö ja 420 hengen katsomo.

  Risto Ryti -salissa voidaan järjestää kokouksia, koulutustilaisuuksia, konsertteja ja monenlaisia juhlia. Salissa ovat esiintyneet huittislainen Jukka Perko, kamariorkesteri Avanti Mikko Frankin johdolla, mezzosopraano Lilli Paasikivi, sopraano Soile Isokoski ja baritoni Gabriel Suovanen. Salin akustiikka täyttää siis korkeatkin vaatimukset.

Kokous kuin elokuvissa

  Kuninkaisissa on kaksi elokuvateatterisalia, joista isompi on 89-paikkainen ja pienempi 52-paikkainen mukavine ”leffatuoleineen”. Elokuvateatteritkin on varustettu modernilla kokoustekniikalla. Myös koulutus- ja kulttuurikeskuksen tiloissa toimivien oppilaitosten tiloja on mahdollista vuokrata pienemmiksi kokous- ja koulutustiloiksi. Ruokatarjoilusta vastaa ravintola Hirvenpää, joka tilauksesta hoitaa tasokkaat tarjoilut niin päivällä, illalla kuin viikonloppuisinkin.

  Huittisissa on runsaasti kulttuuri- ja liikuntatarjontaa, joten oheisohjelmasta ei tule puutetta. Kokouksen lomassa voi tutustua katukuvaa elävöittävään nykytaiteeseen, kokeilla vauhdikasta maastoratsastusta tai nauttia lempeästä nuotiotunnelmasta kauniin Puurijärven ja Isosuon kansallispuiston maisemissa.Tekstin kirjoittiEeva Oksman


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »