Nro 3-2010
Luokittelu: Pohjanmaa ;  Alue-esittelyt ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Etelä-Pohjanmaa, Kuortane, liikunta, hyvinvointi, urheiluopisto, majoitus, ruokailu

Etelä-Pohjanmaa on KUNNON maakunta

Liikuntakurssit tarjottimella
Kuortaneen Urheiluopistolla

Kuortaneen Urheiluopisto on tullut suuren yleisön tietoisuuteen huippu-urheilijoiden valmennuskeskuksena, mutta Kuortane tarjoaa erinomaiset puitteet myös tavisten liikunta- ja hyvinvointiharrastuksille.


  Kuortaneen Urheiluopiston LiikuntaTarjottimelle on koottu valmiiksi useita erilaisia liikuntakurssikokonaisuuksia sekä niille, jotka haluavat kokeilla uusia lajeja sekä niille, jotka haluavat kehittyä vielä paremmiksi omassa lajissaan. Ideana on, että tarjottimella on useita lajeja, joista jokainen löytää oman suosikkinsa – esimerkiksi tennis-, golf- tai keilailukurssilla laitetaan rystylyönnit, swingit ja kaadot kuntoon. PerheKurssi tarjoaa mielekästä tekemistä koko perheelle ja mikä tärkeintä: perhe saa viettää tuiki tarpeellista yhteistä aikaa! Isovanhempi-LapsiKurssilla isovanhemmilla on erinomainen tilaisuus saada viettää aikaa lastenlasten kanssa yhdessä touhuten.

  Kaiken toiminnan Kuortaneella ei tarvitse olla aikataulutettua tai ohjattua, vaan Urheiluopisto tarjoaa hyvät puitteet myös omaehtoiselle kuntoilulle. Omatoimikuntoilijan käytössä on kaikki Urheiluopiston palvelut ja urheilupäivän voi täydentää vaikkapa hemmottelevalla kasvo- tai jalkahoidolla.

  Majoittumiseen Kuortaneen Urheiluopistolta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun. Kaikkiaan 550 vuodepaikassa valinnanvaraa on: liikuntahotellin huoneet, hostellimajoitus tai rivitalotyyppiset huoneistot – kaikki kauniissa ympäristössä Kuortaneenjärven rannalla. Onnistuneen aktiiviloman kruunaa Urheiluopiston ravintolamaailma erityyppisine ravintoloineen ja kahviloineen.Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »