Nro 5-2010
Luokittelu: Kymenlaakso, Etelä-Karjala ;  Ruokailu, majoitus ;  Liikunta, hyvinvointi ;  Juhlapaikat, kokouspaikat ;  Aina ; 
Avainsanat: Etelä-Karjala, Imatra, kylpylä, Imatran Kylpylä, hyvinvointi, hemmottelu, kuntoremonttiArjen yläpuolelle
Imatran Kylpylässä

Iloinen Etelä-Karjalan henki näkyy Imatran Kylpylässä: päivät pidetään hauskaa vesileikkien merkeissä, iltaisin tanssitaan ja nautitaan elämästä hyvän ruoan ja juoman kera. Imatran Kylpylä on enemmän kuin kylpylä – se on monipuolinen vapaa-ajankeskus, jossa aika ei käy pitkäksi.


  Imatran Kylpylän toimintafilosofia on tarjota monenlaista toimintaa kaikenikäisille, kertoo kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Harri Hirvelä.

  – Haluamme palvella kaikkia ikäryhmiä ”vauvasta vaariin”. Meillä on monipuolinen ja tasokas ohjattu vapaa-ajanohjelma, sekä allasosasto jossa riittää tekemistä kaikille, myös perheen pienimmille. Aktiivi-ikäisille tarjoamme viihteen ja hemmottelun lisäksi muun muassa fitnesskursseja, työhyvinvointipalveluita ja kuntoremontteja, Hirvelä sanoo.

Taikametsän tarinoita

  Imatran Kylpylän sydän on Kylpylä Taikametsä, josta nautitaan kaikilla aisteilla – miltä tuntuisi lähteä vaikkapa Sateiden Sillalle tai Louhen Luolaan? Perinteinen polskuttelu on Taikametsässä out – Imatralla kylpijöitä hemmotellaan erilaisilla elämysohjelmilla, jotka täyttävät allasosaston musiikilla, äänillä, väreillä tai esimerkiksi sumulla. Taikametsä loihtii mieleenpainuvia kokemuksia vaihtelemalla tunnelmatiloja ja loihtimalla erilaisia sääilmiöitä.

  – Allasosastomme Kylpylä Taikametsä on puhtaasti virkistäytymistä ja vapaa-ajan viettämistä varten. Toista vastaavanlaista kylpylää ei vielä ole koko Itä-Suomessa – Caribia Turussa tai Aulanko Hämeenlinnassa hakevat omilla teemoillaan vähän samantapaista konseptia, kertoo Harri Hirvelä.

  Kallioputous, suloinen Yorokobi -kuuma-allas, ulkoallas, hierovat suihkut, porealtaat ja terapia-allas, liukumäki ja lastenallas takaavat koko perheen viihtymisen Taikametsässä. Kuntouimareitakaan ei Taikametsässä ole unohdettu: kuntoa voi pitää yllä 20 metrin uimaradoilla.

  Taikametsässä voi toteuttaa myös erilaisten fantasiateemojen ympärille koottuja iltatilaisuuksia – esimerkiksi toogajuhlat tai coconut-juhlat kokouksen päätteeksi.

Anna Venlan ja Wellamon hemmotella


  Imatran Kylpylä on suosittu matkailukohde, sillä vuosittain allasosastolla käy noin 300 000 kävijää, ja kohteessa yöpyy yli 100 000 ihmistä vuodessa. Kylpylä ei kuitenkaan ole vain kaukaa tulevien hotellivieraiden käytössä, vaan myös imatralaiset ovat ottaneet Imatran Kylpylän omaksi vapaa-ajanvietto- ja hemmottelupaikakseen.

  Arjen yläpuolelle onkin helppo päästä niin matkailijan kuin kaupunkilaisen, sillä kylpylän hoitolat tarjoavat parasta hemmottelua arjen piristykseksi. Vesihoitola Venlan hieronnat, aromaterapia sekä vesi- ja turvehoidot puhdistavat, rentouttavat ja poistavat stressiä. Venlassa on tarjolla myös intialaista päänhierontaa, vyöhyketerapiaa ja jopa kuppausta.

  Kauneushoitola Wellamo
tarjoaa puolestaan kaikki kauneuteen liittyvät meikkauspalvelut ja ihonhoidot, joiden jälkeen on hyvä singahtaa yöelämään täysin uudistuneena! Wellamo antaa myös erilaisia ihonhoito- ja ehostusopastuksia – hauska ohjelmanumero vaikkapa työpaikan tyttöjen iltaan.

Kunto remonttiin!

  Hauskanpidon ja hemmottelun lisäksi Imatran Kylpylässä tehdään monipuolisesti ja asiantuntevasti töitä työikäisten työkyvyn ja jaksamisen sekä ikäihmisten kuntouttamisen parissa. Kuntoremonttikursseja toteutetaan eri teemoilla, esimerkiksi mielihyväkurssi stressin hallintaan, yläkroppaan keskittyvä niska-selkäkurssi tai Paineet pois -kurssi korkeasta verenpaineesta kärsiville.

  Vaikka ei ihan kuntoremontin tarpeessa olisikaan, oman kunnon itsenäiseen ylläpitämiseen löytyy Imatran Kylpylästä hyvät puitteet, sen takaa Imatran Kylpylä Fitness nykyaikaisine ja monipuolisine tiloineen ja ammattitaitoisesti ohjattuine ryhmineen. Erilaisista opastetuista ryhmistä jokainen löytää varmasti itselleen ja omalle kunnolleen sopivan tavan liikkua.

Virkistävä kokous vaihteeksi – ja sitten vapaalle!

  Imatran Kylpylässä on helppo järjestää myös tasokas kokous virkistävine ja monipuolisine oheisohjelmineen. Kylpylässä on kokous- ja ryhmätyötiloja 10 – 400 hengelle, ja kaikissa tiloissa on toimiva perusvarustus fläppitauluineen, internetliittymineen ja dataprojektoreineen. Vuonna 2008 kokoustiloja rakennettiin lisää vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään. Kokouspäivät sujuvat tehokkaasti kun kaikki tarvittava löytyy saman katon alta.

  Iltaohjelmaan on Imatran Kylpylässä panostettu erityisesti syys- ja talvisesongeilla. Ravintola Tähtitaivaassa tanssitaan elävän musiikin säestyksellä aina tiistaisin ja torstaisin, välipäivinä laulellaan karaokea. Sesonkiviikonloppuisin estradille astelee ajoittain Suomen eturivin bändejä ja muusikoita. Ruuan ja juoman ystäville tarjolla on useita ravintoloita ja baareja, sekä kahvila, joiden valikoimista löytyy jotakin jokaiseen janoon ja nälkään.Tekstin kirjoittiMatleena Ikonen


Näistä olemme kirjoittaneet:
Alue-esittelytErikoishaastattelutTapahtumatNähtävyydetLuontokohteetRuokailu, majoitusTeatterit, orkesteritLiikunta, hyvinvointiMuseot, kirkotOstokset, käsityöt, lahjatavaratJuhlapaikat, kokouspaikat
Hae
Hae

Juttuarkiston etusivulle »