Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Uutisia kotimaan matkailusta

18.02.2019

Danny-musikaali ensi kesänä Valkeakoskella

Ilkka "Danny" Lipsanen yhdessä näytelmän naistaiteilijoiden kanssa. Kuva: Suomen Kesäteatteri

  Suomen Kesäteatterin näyttämöllä Valkeakoskella sykähdyttää tänä kesänä Suomen musiikkimaailman tähden Dannyn vaiherikas elämäntarina. 

  Valkeakosken  Apianniemessä esitettävä Danny-musikaali on huumorintäyteinen tarina Ilkka ”Danny” Lipsasen noususta iskelmätaivaan huipulle. Musikaali vie katsojat niin kulissien taakse kuin vauhdikkaille showkiertueillekin, unohtamatta kaikkien tuntemia radiohittejä.  


Nuorta Dannya esittää Lauri Mikkola. Kuva: Suomen Kesäteatteri
  Dannyn rooleissa nähdään The Voice of Finland ja Uuden Musiikin Kilpailu -ohjelmistakin tuttu muusikko ja näyttelijä Lauri Mikkola sekä konkarinäyttelijä Ilkka Koivula. Naispäärooleissa puolestaan ihastuttavat Susanna Laine, Ushma Karnani ja Erika Vikman. Musikaalin käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Heikki Paavilainen


 Vanha Danny (Ilkka Koivula) ja nuori Danny (Lauri Mikkola). Kuva: Suomen Kesäteatteri
  Suuren suosion saavuttanutta energistä Kinky Boots -musikaalia Helsingin Kaupunginteatterissa tähdittänyt Lauri Mikkola vakuuttaa, että hengästyttävää menoa on luvassa myös kesällä Valkeakoskella. 

  – Uskon, että tarjolla on hyvin vauhdikas ja tapahtumarikas aikamatka Dannyn menneisyyteen ja nykyisyyteen, hän kiteyttää. 

Suurista saappaista seuraaviin

  Lauri Mikkola on viime aikoina tottunut hyppäämään suuriin saappaisiin, mutta silti nuoren Dannyn rooliin solahtaminen ei käynyt hetkessä. 

  – Olin otettu, kun ohjaaja Heikki kysyi minua mukaan. Danny on kuitenkin elävä legenda, joten roolissa on omat haasteensa. Meillä on ollut mahdollisuus jutella kahden kesken, ja hän on kertonut elämästään, Mikkola taustoittaa. 


Valkeakosken Kesäteatteri sijaitsee kauniilla paikalla. Kuva: Suomen Kesäteatteri 
  Mikkola tuntee monet Dannyn kappaleista entuudestaan, ja osa niistä on soinut myös hänen oman bändinsä ohjelmistossa.

  – Sitä suuremmalla syyllä on ollut hienoa päästä tutustumaan hänen elämäänsä paremmin, Mikkola sanoo. 


Apianniemessä sijaitsevan 850-paikkaisen katetun ammattikesäteatterin kehutut musiikkinäytelmät ja tunnelmallinen järvimaisema ovat nostaneet Valkeakosken yhdeksi teatterimatkojen kestosuosikiksi.


Lue lisää täältä >>

Elina Lammela

« Takaisin