Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

Uutisia kotimaan matkailusta

25.02.2019

Olavi Virta -musikaali toiveuusintana Sappeella  Kesällä 2019 Sappeen Kesäteatterissa vietetään kymmenvuotisjuhlaa, kun suosittu Olavi Virta -musikaali palaa toiveuusintana Sappeen uljaisiin luontomaisemiin.

  Musikaali Olavi Virta on ammattitaidolla ja humoristisellakin otteella tehty kuvaus sysmäläisen pojan unelmista kohti tähteyttä, 50-luvun kultavuosista ja menestyksen hinnasta, uskosta rakkauteen ja parempaan huomiseen. Musikaalin upeaääniset laulajat ja valloittavat tanssikohtaukset saavat Olavi Virran ikimuistoiset kappaleet eloon ja soimaan Sappeen suvessa!


Sappeen Kesäteatterin katsomo on katettu. Kuva: Suomen Kesäteatteri
  Kymmenen vuotta sitten tämän Heikki Paavilaisen käsikirjoittaman ja ohjaaman musikaaliesityksen näki  jopa yli 17 000 katsojaa. Nyt musikaali palaa Pälkäneen Sappeenvuorelle upeiden ja lahjakkaiden taiteilijoiden sekä uudistetun käsikirjoituksen myötä.


Sappeen Kesäteatteri sijaitsee uljaassa rinnemaisemassa. Kuva: Suomen Kesäteatteri
  Musikaali tuo Sappeen rinnemaisemiin niin 50-luvun tanssilavakulttuuria kuin tarinan unelmista, rakkaudesta ja menestyksen hinnastakin. Olavi Virran ikuismuistoisia kappeleita tulkitsevat Jari Ahola nuorempana Olavina ja Jani Koskinen vanhempana. Naispääosissa nähdään Petra Ahola ja laulaja Mira Luoti.  


Jani Koskinen nähdään vanhempana Olavi Virtana ja Jari Ahola nuorena Olavi Virtana. Kuva: Suomen Kesäteatteri
  Olavi Virta -musikaalia esitetään Sappeella 3.7.–18.8.2019. Lue lisää täältä >>

Elina Lammela

« Takaisin