Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Modernisti Mikkelissä


Modernia majoitusta MikkelissäMikkelin keskustan tuntumassa - vain 1½ km Mikkelin torilta - sijaitseva Hotelli Uusikuu on ihanteellinen majoituskohde kaikille, jotka haluavat edullista majoitusta siisteissä ja tasokkaissa hotellihuoneissa.
Hotelli Uusikuussa voi majoittua yleistä hintatasoa edullisemmin, ja varaukset ja maksut voi tehdä helposti Internetin kautta. Toki kaikki hotellivarauksiin liittyvät asiat voidaan hoitaa myös ns. perinteiseen tapaan: Virka-aikana (9-15) hotellirakennuksen katutasossa sijaitsevassa myyntipalvelussa avustaa ystävällinen henkilökunta, vaikka varsinaista vastaanottoa hotellin tiloissa ei ole.
Halutessaan aamiaisen voi valmistaa itse huoneessaan tai hyödyntää Etelä-Savon ammattiopiston kahvila- ja ruokailupalveluja, jotka sijaitsevat heti Raviradantien toisella puolella.

Autoilijan on helppo tulla Hotelli Uusikuuhun, sillä piha-alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Hotellin kellarikerroksessa on nyt varattavissa tilaussauna ja saunatupa.

Sisään ovikoodillaAsiakkaalle annettavassa varausvahvistuksessa mainitaan henkilökohtainen ovikoodi, jolla pääsee niin hotellin ulko-ovesta kuin huoneen ovesta. Mahdollisissa ongelmatilanteissa palvelee puhelinpäivystys asiakkaita ympäri vuorokauden.

Tilavat huoneet ja hyvä varustusHotellissa on 49 huonetta, joihin mahtuu majoittumaan neljäkin henkeä. Huoneessa on kaksi vuodetta ja vuodesohva, josta saa lisävuoteen kahdelle. Tilavissa huoneissa on lisäksi televisio, kaapisto ja wc-kylpyhuone sekä kaksi työtasoa tuoleineen. Huoneessa voi myös nauttia eväistään, sillä varusteisiin kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, teetä ja pikakahvia sekä kertakäyttöastioita neljälle hengelle. Huonehintaan sisältyy internet-yhteys. Kaikesta huolimatta huoneen saa halvimmillaan alle 60 euron!

Lähellä mielenkiintoisia kohteita

Perheille ja nuorisolle hotelli on edullinen vaihtoehto niin loma- kuin vierailumatkoja ajatellen. Hotellilta on lyhyt matka moniin kiinnostaviin kohteisiin. Kulttuurimatkaajalle hotellilta on lyhyt matka moniin kiinnostaviin kohteisiin. Se on lähellä Mikkelin musiikkijuhlien ja Mikkelin baletin esiintymislavoja, teatteria ja kesäteatteria sekä konsertti- ja kongressitalo Mikaelia. Elämyksiä tarjoavat myös alueella sijaitsevat jäähalli ja ravirata. Liikunnasta voi nauttia luonnonkauniilla Kalevankankaan urheilu- ja ulkoilualueella, jossa on ihanteelliset puitteet ulkoilulle. Kuntoilun päätteeksi voi rentoutua mukavasti vaikka hotellin kellarikerroksessa sijaitsevassa tilaussaunassa ja saunatuvassa.

Yrityksille Mikkelin aikuiskoulutuskeskus järjestää edullisia kokous-, koulutus- ja seminaaripaketteja, jotka käsittävät myös majoitus- ja ruokailupalvelut. Opiskelijoille sekä seminaarimatkalaisille Mikkelin oppilaitokset, sekä seminaari- ja kokoustilat ovat kävelymatkan etäisyydellä hotellista.

www.uusikuu.fi

Eeva Oksman

« Takaisin