Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Lämminhenkinen hotelli Rantasalmella


Lämminhenkinen RuusuhoviHotelli Ruusuhovi on kuin ruusu itsekin. Upea vaaleanpunainen päärakennus sijaitsee Suuren Raudanveden rannalla, Haukiveden tuntumassa. Ruusuhovin rauhallinen sijainti kauniissa järvimaisemassa tekee hotellista ihanteellisen kokous-, koulutus-, ja juhlapaikan. Matkaa sinne on Rantasalmen keskustasta vain 8 km ja Savonlinnasta tai Varkaudesta hieman yli 50 km.

Hotellin alueelta löytyy tiloja kaikenkokoisille ryhmille. Päärakennuksen à la Carte -ravintolaan mahtuu 130 henkeä.  Ruusuhovi on niittänyt mainetta hääjuhlien järjestämistaidoistaan, mutta toki muitakin juhlia ja tilaisuuksia järjestetään ympäri vuoden.


Ruusuhovin houkuttavia kakkuja
Noin 60 hengen ryhmille sopii kaunis juhlasali, josta on upea näkymä Saimaan järviluontoon. Pienille ryhmille soveltuu päärakennuksen kirjasto, joka on tunnelmallinen ja rauhallinen tila.

Pihapiirissä oleva navetan ylinen on todellinen monitoimitila. Pöytätilaa on 250 hengelle, ja tilaa kaiken kaikkiaan peräti 350 m2. Siksi se soveltuu suurien kokousten pitopaikaksi tai tanssipaikaksi ja jopa urheilutilaksi!
Hämyisä Kammiravintola on osittain maan alle rakennettu, intiimi tila, johon mahtuu 80 ruokailijaa. Valoa ja tunnelmaa Kammissa luovat aidot kynttilät ja takkatulen loiste. Kammi soveltuu hyvin yksityistilaisuuksien ja kokousten pitämiseen ruokailuineen.


Kammin tunnelmaa
Talonpoikainen ja viihtyisä Osmon Pirtti tarjoaa puolestaan lämminhenkisen illanvietto- tai lounaspaikan aktiiviryhmille aivan lomahuoneistojen ja aittojen tuntumassa. Pirttiin mahtuu isompikin porukka ruokailemaan ja tarinoimaan.

Virallisen osuuden jälkeen tilaisuutta voi jatkaa mukavasti rannalla sijaitsevilla Saimaan saunoilla, jonne voidaan tarjoilla myös yöpalaa. Majoittumaan Hotelli Ruusuhovissa mahtuu yhteensä 114 henkeä. Sen kahdeksan lomahuoneistoa sopivat niin isompien kaveriryhmien, leirien kuin perheidenkin yöpymiseen. Majoitustilat ovat yläkerrassa ja alakerrasta löytyy pieni keittokomero, suihku/wc ja oleskelutila. Viidessä lomahuoneistossa on myös sauna. Kesäisin käytössä on kaksikerroksisen luhtiaitan 11 luhtihuonetta, joissa on kussakin oma sisäänkäynti sekä suihku ja WC.

Ruusuhovin ammattitaitoinen henkilökunta avustaa mielellään juhlatilaisuuksien suunnittelussa. Tarjolla on myös erilaisia valmiita kokouspaketteja.

www.ruusuhovi.fi

Eeva Oksman

« Takaisin