Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.04.2011

Maisemamatkailua Turun taidemuseossa 10.11.2010


Maisemamatkailua Turun taidemuseossa – senioripäivä 10.11.2010 klo 13-15

Victor Westerholm (1860-1919): Venetsiasta, 1896, öljy kankaalle, Turun taidemuseo, kuva: P. O. Welin
Turun taidemuseossa järjestetään keskiviikkona 10.11.2010 ohjelmallinen senioripäivä. Päivän aikana matkaillaan ympäri maailmaa kaukaisiinkin kohteisiin – käydään metsissä ja meren äärellä, kaupungeissa ja kartoittamattomilla mailla. Rohkeimmat matkailijat saattavat uskaltautua myös erikoisretkelle ääni- ja mielenmaisemiin. Tälle matkalle ei tarvita matkatavaroita eikä matkalipun hintakaan huimaa päätä. Senioripäivän ohjelmaan voi osallistua museon sisäänpääsyn hinnalla!

Senioripäivä alkaa klo 13 opastetulla näyttelykierroksella, jossa tarkastellaan yhtä kuvataiteen rakastetumpaa ja uskollisimmin ikuistettua aiheetta, maisemaa. Oppaan lisäksi taidemaalari Kristina Isaksson on mukana kierroksella, jossa katsellaan ja koetaan erilaisia maisemia niin kokoelmanäyttelyssä Tämä matka! kuin Matts Leiderstamin näyttelyssä Täältä nähtynä.

Kierroksen jälkeen klo 14 on mahdollista osallistua Kristiina Isaksonin ohjaamaan pienimuotoiseen taiteelliseen työpajaan. Näyttelykierroksen herättämien ajatusten ja virikkeiden pohjalta tehdään omakohtaisia maisemallisia piirroksia. Työpaja ei vaadi ennakkotietoja tai taiteellisia lahjoja vaan sekä aloittelijat että konkarit ovat yhtä tervetulleita kuvittamaan omia maisemiaan. Paperia ja kyniä voi lainata taidemuseolta.Yhteisen tehtävänannon jälkeen on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn.
Päivän päätteeksi klo 15 kokoonnutaan tutkimaan maisematyöpajan tuotoksia yhdessä Kristina Isakssonin kanssa.

Senioripäivän kunniaksi Museokahvila Café Victorissa on kahvia ja pullaa myynnissä tarjoushintaan.

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku
puh. (02) 2627 100, info@turuntaidemuseo.fi
avoinna ti-pe klo 11-19, la-su klo 11-17

www.turuntaidemuseo.fi

Eeva Oksman

« Takaisin