Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

31.01.2013

Lasten lääketieteen päivät Heurekassa 9.-10.2.2013


Nalleja ja nukkeja hoidetaan Heurekassa


Ensimmäiset 300 lasta saavat kumpanakin päivänä ilmaiseksi pikku lääkärintakin.
  Heurekan näyttelyihin on Lasten lääketieteen päivien ajan 9.-10.2.2013 vapaa pääsy.  Maksuttomia ovat niin lääketieteelliset erikoistapahtumat kuin tiedekeskus Heurekan näyttelytkin. Heurekan päänäyttelyn, Klassikot-näyttelyn, Tiedettä pallolla -kohteen ja planetaarion Se on solu! –elokuvan esitysten lisäksi tarjolla on lapsille suunniteltuja työpajoja, esityksiä, luentoja ja kohteita.

Nukke tai nalle mukaan

  Supersuosituilla Lasten lääketieteen päivillä oma nukke ja nalle saa pikkulääkäreiltä perusteellisen terveystarkastuksen. Työpajoissa pääsee myös rokottamaan appelsiineja, tutkailemaan mikroskoopilla verisoluja, askartelemaan, tutustumaan malarian hoitoon ja kipsaamaan nuken tai nallen jalan. Luvassa on mielenkiintoisia luentoja ja esityksiä koko perheelle, jossa kerrotaan mm. urheilevan lapsen ravinnosta, rasitusvammoista ja korvatulehduksista. Kannattaa käydä katsomassamyös uusi planetaarioelokuva Se on solu!

  Työpajojen vetäjinä on lääketieteen opiskelijoita ja opettajaopiskelijoita Helsingin yliopistosta sekä aivan oikeita lääkäreitä ja sairaanhoitajia. Tapahtuma on avoinna kello 10-18 sekä lauantaina että sunnuntaina. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä tiedekeskus Heurekan kanssa Tamro, Terveystalo ja Novartis.

Lisätiedot, koko ohjelma ja tulo-ohjeet täältä

Eeva Oksman

« Takaisin