Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

11.02.2013

Puijolla Hurmetta ja hiihtoa 28.2.2013


Hurmetta ja hiihtoa Puijolla 28.2.2013


  Kalevalanpäivänä 2013, järjestetään ensimmäistä kertaa Puijolla Hurmeen hiihto-, urheilu- ja kirjallisuustapahtuma.
   Tapahtuma alkaa 28.2. klo 18.00 hiihdolla, jonka yhteislähtö Puijon Majalta. Hiihtämisen jälkeen siirrytään nauttimaan keittoa Puijon Majalle, missä kirjailija, ohjaaja Juha Hurme kertoo ja keskustelee hiihtoa ja talviurheilua käsittelevästä kaunokirjallisuudesta.

  Yleisö voi lähettää kirjallisuusvinkkejä 20.2.2013 asti osoitteeseen verigreippi@verigreippi.com. Osallistumismaksu tapahtumaan on 10 euroa ja se sisältää keiton ja ohjelman. Osallistujia muistutetaan ottamaan omat sukset mukaan. Ilmoittautumiset: myynti@puijo.com

  Tapahtuma järjestetään yhdessä Humu Opiston ja Puijon Tornin kanssa. Tapahtuma liittyy Juha Hurmeen seuraavaan ensi-iltaan 15.3.2013 Muu Vaara, jota hän ohjaa Verigreippi ryhmälle Kuopiossa helmi- ja maaliskuussa.

   Kuopion maamerkkinä tunnettu Puijon torni viettää 50. juhlavuottaan näyttävästi ja monin tapahtumin. 11.-12.3.2013 kisattavien perinteisten Puijon kisojen lisäksi juhlavuosi on täynnä erilaisia tapahtumia, jotka kutsuvat kävijöitä suosittuun matkailukohteeseen läpi vuoden.

Puijon tornin sivuille

Eeva Oksman

« Takaisin