Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

04.03.2013

Puhallinmusiikkia Lohjalla ja Porvoossa


Puhallinmusiikkia Lohjan kirkossa ja Porvoon pikkukirkossa


Puhallinkvintetti Colori
Puhallinkvintetti Colori ja Lohjan kaupunginorkesterin puhallinkvintetti sekä pianisti Emil Holmström esiintyvät Lohjan kaupunginorkesterin Puhallinmusiikkia-konsertissa Lohjan kirkossa torstaina 14.3.2013 ja Porvoon pikkukirkossa lauantaina 16.3.2013 .

  Molemmissa konserteissa kuullaan Albert Rousselin Divertissement, Ludvig Thuillen Sekstetto B-duuri op 6  puhallinkvintetille ja pianolle sekä Joachim Raffin Sinfonietta F-duuri op 10 kymmenelle puhaltimelle.

  Puhallinkvintetti Colori koostuu pitkän linjan orkesterimuusikoista, jotka haluavat soittaa yhdessä vapaasti, ideoida ohjelmistoa sekä kommunikoida kamarimusiikin kautta. Tässä ystävyksistä koostuvassa yhtyeessä ei niuhoteta eikä turhia hienostella. Ohjelmistossa Colori-kvintetillä on suurten klassikoiden ja uudemman musiikin lisäksi myös tuoreita tilaisuuteen kuin tilaisuuteen istuvia sovituksia. Yhtyeessä soittavat: Katja Ceder, huilu; Keijo Silventoinen, oboe; Reijo Koskinen,klarinetti; Kari Tikkala, fagotti sekä Tero Toivonen, käyrätorvi. Näissä konserteissa klarinettia soittaa Tuulia Ylönen.

  Lohjan kaupunginorkesterin puhallinkvintetissä soittavat Mari Kunnari, huilu, Keijo Silventoinen/Anna Kaisa Pippuri, oboe, Kimmo Leppälä, klarinetti, Eero Toikka, fagotti ja Hannu Pajuoja, käyrätorvi

  Konsertit järjestetään yhteistyössä Lohjan seurakunnan ja puhallinkvintetti Colorin, Porvoon seudun musiikkiopiston sekä Porvoon seurakuntayhtymän kanssa.

Puhallinmusiikkia-kirkkokonsertti
14.3.2013 klo 19 Lohjan kirkko
16.3.2013 klo 18 Porvoon Pikkukirkko

Lippujen ennakkomyynti: www.netticket, Lohjan kaupungintalo ja tuntia ennen ovelta sekä 16.3. konserttiin Porvoonseudun musiikkiopisto (019) 520 2549.

Lohjan kaupunginorkesterin sivuille

Eeva Oksman

« Takaisin