Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

26.04.2013

Kartanokonsertteja Lohjalla


Ranksalaisia iltoja Ojamon kartanolla


Ojamon kartano
Lohjan kaupunginorkesterin suositut kartanokonsertit Ojamon kartanolla päättyvät tältä keväältä ”Ranskalaisiin iltoihin”. Ensimmäinen ”Ranskalainen ilta” on torstaina 30.5.2013 klo 19 Ojamon kartanolla. Konsertissa esiintyvät Keijo Silventoinen, oboe, Kimmo Leppälä, klarinetti, Eero Toikka, fagotti ja pianoa soittaa Emil Holmström. Ohjelmassa kuullaan Camille Saint-Saënsin Sonaatti klarinetille ja pianolle, Charles Koechlin Sonaatti fagotille ja pianolle, Francis Poulencin Sonaatti oboelle ja pianolle ja Francis Poulencin Sonaatti klarinetille ja fagotille.

Ranskalainen ilta on myös torstaina 6.6.2013 klo 19 Ojamon kartanolla, jolloin esiintyvät Keijo Silventoinen, oboe, Kimmo Leppälä, klarinetti, Mari Kunnari, huilu ja ja Emil Holmström, piano. Ohjelmassa on Darius Milhaudin Sonaatti huilulle, oboelle, klarinetille ja pianolle, Arthur Honneggerin Sonaatti klarinetille ja pianolle, Pierre Sancanin Sonatiini huilulle ja pianolle Camille Saint-Saënsin Caprice.

Konsertit järjestetään yhteistyössä Lohjan Kesä ry: kanssa.

Lohjan kaupunginorkesterin sivuille >

Eeva Oksman

« Takaisin