Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

25.06.2013

Farmari-maatalousnäyttely Seinäjoella 3.-6.7.2013


Farmari-maatalousnäyttely Seinäjoella 3.-6.7.2013


Farmari on koko perheen tapahtuma, johon odotetaan jopa 100 000 kävijää.
Farmari-maatalousnäyttelyn kotieläinkentällä esitellään monipuolista tuotantoeläinten kirjoa. Nähtävillä on useita rotuja muun muassa lehmistä, vasikoista, lihanaudoista, sioista, lampaista ja hevosista. 

Farmarin konekentällä pääsee tutustumaan tämän päivän maatalouden isoihin ja tehokkaisiin koneisiin. Esillä on paljon puimureita ja traktoreita, muita hyödyllisiä työkoneita ja laitteita sekä uusia ja luovia ratkaisuja erilaisiin erikoistyövaiheisiin. Sekä konekentällä että energiaosastolla on nähtävänä myös erilaisia energia- ja lämmitysratkaisuja niin pienempään kuin isompaankin lämmön tarpeeseen. Konekentällä on kattavan maatalouskoneiden valikoiman lisäksi esillä pienempiä koneita ja laitteita omakoti- ja mökkiasukkaan tarpeisiin. Ostoksiakin voi tehdä aina työvaatteista hevostarvikkeisiin, ruohonleikkureista traktoreihin. 

Näyttelyosastojen lisäksi Farmarissa on runsaasti ohjelmaa eri kohteissa.

Suomen suurin ompeluseura?

Seinäjoki Areenan Taitoa käsillä -hallin esiintymislavalla tarjotaan päivittäin uusia ideoita, mutta perjantaina ja lauantaina voi jalkoja lepuuttaa myös oman tutun käsityön parissa. Molempina päivinä klo 13 järjestetään nimittäin Suuri Ompeluseura, ehkä Suomen suurin — se riippuu osallistujamäärästä. Suureen Ompeluseuraan voi tulla oman käsityön kanssa tai ostaa tarvikkeita paikan päältä. Luvassa on myös pientä tarjoilua.

Seinäjoella 3.–6.7. järjestettävä Farmari on ProAgria Etelä-Pohjanmaan 150-vuotisjuhlanäyttely.

Farmarin sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin