Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

17.07.2013

Kokemäenjoki-päivät 2.-4.8.2013


Kokkeli kutsuu 2.-4.8.2013!


Kokemäenjoki kesäyössä. Kuva: Markus Oksman
Kokemäenjoki - tuttavallisemmin Kokkeli - virtaa Pirkanmaan ja Satakunnan halki. 2.-4.82013 joki ja sen rannat ovat täynnä erilaista toimintaa ja tapahtumia, kun ensimmäistä kertaa järjestettävät Kokemäenjoki-päivät kutsuvat joen äärelle Hämeenkyröön, Sastamalaan, Huittisiin, Kokemäelle ja Harjavaltaan.  Viiden kunnan yhteistyössä järjestämä tapahtuma tarjoaa monenlaista tekemistä, näkemistä ja kokemista.

Hämeenkyrössä voi ihastella koskinäytöstä tai seurata sahdin valmistuksen SM-kisoja. Sastamalassa luvassa on niin kirpputoritapahtumia, konsertteja ja taidetapahtumia kuin inkkarimelontaakin. Huittisissa on markkinoita, lautailutapahtuma ja perinnekonepäivä sekä paljon muuta mielenkiintoista. Kokemäellä järjestetään niin käsityö- kuin maalaismarkkinat, ja sieltä on mm. mahdollisuus lähteä tutustumaan jokimaisemiin joko meloen tai paikallisten veneilijöiden kyydissä Mantan saaritilalle. Harjavallassa voi seurata huikeaa vesihiihdon hyppy- ja pujottelu-cupia tai osallistua erilaisiin musiikkitapahtumiin. Ongintatapahtumia on luvassa useammassakin kohteessa.

Lisää tietoa eri tapahtumista löytyy Kokemäenjoki-päivien internet-sivuilta. 

Kokemäkijoki-päivien sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin