Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

24.10.2013

Lohjalla ja Savonlinnassa Johan Straussin operetti Yö Venetsiassa


Öinen Venetsia lumoaa Lohjalla ja Savonlinnassa


Jyrki Anttila ja Riikka Hakola
   Lohjalla 15.-29.11.2013 sekä Savonlinnassa 8.2.2014 sukelletaan vauhdikkaan operetin myötä öisen Venetsian tunnelmiin. Johann Straussin säkenöivä operetti Yö Venetsiassa sijoittuu karnevaaliaikaan 1800-luvulla. Kupliva tarina kertoo Urbinon herttuasta, joka on saapumassa Venetsiaan päämääränään löytää jälleen nainen itselleen. Tämän kuultuaan paikalliset miehet aloittavat vaimojensa piilottelun...

  Operetti tarjoaa hurmaavaa musiikkia upean lavastuksen ja puvustuksen siivittämänä. Operetti toteutetaan Jyrki Anttilan johdolla valtakunnalliseen tähtikaartiin kuuluvien ammattilaisten sekä paikallisten ammattilaisten, opiskelijoiden ja harrastajien yhteistyönä. Lavalla nähdään maan kärkikaartin laulajia: Jyrki Anttila, Riikka Hakola, Tiina Vahevaara, Hannu Jurmu, Aki Alamikkotervo, Ville Salonen, Markus Nieminen, Emilia Vesalainen, Jouni Kokora ja Marko Nykänen. Teoksen ohjaa maan ykkösoperettiohjaaja Jussi Tapola.

  Orkesterin soittajat ovat Lohjan kaupunginorkesterista ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston orkesterista, kapellimestarina Tuomas Törmi. Mukana esityksessä myös Lohjan operettikuoro, jota valmentaa Maija Anttila. Puvustuksesta vastaa Luksia Länsi-Uuudenmaan ammattiopiston opiskelijat.

Operetin sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin