Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

26.05.2015

Flowpark laajeni Tampereelle


Flowpark laajeni Tampereelle


Varalan urheiluopiston alueella avattiin 5.6.2015 Suomen viides Flowpark. 

  Flowpark Varala sijaitsee Pispalanharjun jylhissä maisemissa, Pyhäjärven rannalla, vain kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.  Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jonka radoilla edetään jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä. Franchising-mallilla toimiva Flowpark Varala on kuuden seikkailuradan kokonaisuus.      

  – Haluamme avata ovemme rohkeammin tavallisille vapaa-ajanasiakkaille ja yrityksille. Vastaavaa tekemistä ei löydy lähistöltä, joten koko Tampereen alueen vetovoima kasvaa, uskoo Varalan urheiluopiston rehtori Kimmo Sirainen
 
Vierumäen ja Ähtärin puistojen kapasiteetti kasvanut  
 
    Loistavasti sujuneen ensimmäisen kauden jälkeen sekä Vierumäellä että Ähtärissä on lisätty asiakasvarusteiden määrää, joten tänä kesänä yhä useampi pääsee samaan aikaan kiipeilemään. 
 
  Vierumäen puistoon on saanut talven aikana kaksi uutta rataa. Pirate tarjoaa haastetta noin kuuden metrin korkeudella, ja uudella lastenradalla seikkaillaan muun muassa verkoissa ja otetaan vauhtia hämähäkkikeinussa. 

  Kunkin Flowpark-puiston aukioloajat kannattaa tarkistaa Flowparkin nettisivuilta. Muun muassa Turussa ja Vierumäellä kesän aukioloaikoja on laajennettu viime vuodesta. 


Flowparkin sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin