Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

26.08.2015

Opastetulle kävelykierrokselle Uuteenkaupunkiin 5.-6.9.2015


Kävelykierrokselle Uuteenkaupunkiin 5. tai 6.9.2015


Kirjakauppias ja porvarisrouva Sanni Winter (Riitta Kilkku) kertomassa kotikaupungistaan.
  Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävän Vanhat Talot -tapahtuman yhteydessä voi osallistua tämän kesän viimeisille opastetuille kävelykierroksille. Museoviraston mukaan Uusikaupunki on yksi parhaiten säilyneistä empire-tyylin puukaupungeista Suomessa. Kävelykierrosten aikana perehdytään auktorisoidun matkailuoppaan johdolla lähes 400 vuotta vanhan puutalokaupungin monipuoliseen historiaan. 
 
  Uudenkaupungin matkailuoppaiden kierrokset järjestetään lauantaina 5.9. ja sunnuntaina 6.9. klo 11 alkaen. Sunnuntain kierros toteutetaan rooliopastuksena Uudessakaupungissa vuosina 1859–1936 eläneen kirjakauppias  ja porvarisrouva Sanni Winterin alias Riitta Kilkun johdolla. istoriapainotteisen kierrosten kesto on noin 1,5 tuntia.
 
  – Kierrokset alkavat Pakkahuoneen vierassataman jäätelökioskin edestä, ja opastuksen hinta on 5 € henkilöltä, kertoo Uudenkaupungin matkailusihteeri Irmeli Laaksonen.

  Kävelykierrokset järjestetään puutalotapahtuman yhteydessä, mutta kumpaankin on erillinen pääsylippu. 

  Uudenkaupungin opastettuja kävelykierroksia on saatavana tilauksesta myös muina aikoina. Lisätietoja kävelykierroksista saa Uudenkaupungin matkailutoimistosta puh. 050 420 5329


Lue lisää Uudenkaupungin Vanhat Talot -tapahtumasta >>

Eeva Oksman

« Takaisin