Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

17.09.2015

Kajaani Päivät pyörähtää käyntiin 18.9.2015


Kajaani Päivät tuo piristystä pimeneviin syysiltoihin 18.-26.9.2015

Kainuun sydämessä tapahtuu, kun ensimmäinen Kajaani Päivät valtaa kaupungin keskustan. Luvassa on monipuolista ohjelmaa sekä edullisia ostosmahdollisuuksia yhdeksän päivän ajan. Kuva: Lentokuvat Oy.
  Perjantaina 18. syyskuuta Kajaanissa pyörähtää käyntiin kaikkien aikojen ensimmäinen Kajaani Päivät -tapahtuma. Yhdeksän päivää kestävä syystapahtuma kokoaa yhteen Kajaanin kaupat, majoitus- ja ravitsemusliikkeet sekä palvelualan yritykset erilaisten teemojen avulla.

  Kajaani Päivien ohjelman aloittavat perjantai-iltana Kauppakadun avajaiset ja Taiteiden yö -tapahtuma kello 17.00 alkaen. Lauantaina Kauppatorilla kajahtaa Rautarock, ja makuhermojaan voi hemmotella keskustaan levittäytyvän Lähiruokafestivaalin tarjonnalla aina sunnuntai-iltapäivään asti.

  Maanantaina vuorossa on Sporttipäivä. Tiistai on pyhitetty lapsille kello 15.00 asti, jonka jälkeen Kajaani Päivien ohjelma jatkuu Naisten illan merkeissä. Keskiviikon teemana on opiskelijat, ja miehetkin saavat oman päivänsä torstaina 24. syyskuuta.

  Kajaani Päivät päättää perjantaista lauantaihin jatkuva Pimeän viikonlopun hinnat -ostostempaus sekä perjantai-illan loppuhuipentuma Tanssii Tavisten Kanssa. Kaupunki tukee tapahtumaa tarjoamalla keskustan alueella maksuttoman pysäköinnin koko Kajaani Päivät -tapahtuman ajalle.


Tutustu Kajaani Päivien ohjelmaan tapahtuman sivuilla.

Saana Jaakkola

« Takaisin