Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

20.11.2015

Lapland Hotels avasi hotellin TampereelleLapland Hotels avasi syyskuun lopussa ensimmäisen hotellinsa napapiirin eteläpuolelle – Tampereelle. Kuva: Lapland Hotels.

  Pohjoisia elämyksiä varten ei välttämättä tarvitsekaan matkustaa enää Lappiin asti, sillä yksityisomisteinen Lapland Hotels Oy avasi syyskuun lopussa ensimmäisen hotellinsa napapiirin eteläpuolelle. Tämä komeus sijaitsee Tampereella, aivan Tampere-talon kupeessa.

  Etelä-Suomen kaupunkeja varten on rakennettu kokonaan uusi hotellikonsepti, joka haluaa tarjota Lapin mystiikkaa ja rosoisuutta modernisti toteutettuna Etelä-Suomessa lomaileville, mutta myös liikematkailijoille sekä kokousvieraille.

  Kaupunkihotelleissa panostetaan laatuun ja yksilöllisyyteen. Lapland Hotel Tampereen yhteydessä toimii myös Ravintola Dabbal, jonka ruokalistalta löytyy esimerkiksi tunturivesien kalaa, puhtailla jängillä vaeltanutta poroa ja riistaa sekä friteerattua jäkälää. Koska tamperelainen aamiainen ei ole aamiainen ilman perinteistä mustaamakkaraa, on hotelliaamiaista varten kehitetty aivan erityistä, porosta valmistettua mustaamakkaraa Lapin puolukoiden kera.

  Lapland Hotel Tampereen hotellinjohtaja Janne Mönkkönen lupaa lappilaisen vieraanvaraisuuden ja autenttisuuden näkyvän hotellin toiminnassa kautta linjan.

  – Meillä kaikki lähtee yksilöllisestä ja hyvästä palvelusta sekä siitä, että vieraitamme ilahdutetaan ja yllätetään persoonallisella tavalla. Olemme saaneet rekrytoitua Tampereen hotelliin huippuporukan. Myös tiivis yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa on meille tärkeää, Mönkkönen toteaa.

  Lapland Hotels on Lapin suurin hotelliketju, jolla on yhteensä 13 hotellia. Ketjun vanhin hotelli on Lapland Hotel Pallas, joka on toiminut jo vuodesta 1938. Hotelliketjulla on mukana myös hiihtokeskustoiminnassa, ja lisäksi se on osaomistajana Lapland Safaris -ohjelmapalveluyrityksessä.

   Lokakuun lopussa hotelliketju avaa toisen kaupunkihotellinsa, Lapland Hotel Oulun.


Tutustu tarkemmin Lapland Hotel Tampereeseen täällä

Saana Jaakkola

« Takaisin