Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

23.11.2015

Kivikasvot lähtee viimeiselle kiertueelleenYksi suomalaisen TV- ja estradiviihteen legendaarisimmista kokoonpanoista aloittaa jäähyväiskiertueensa marraskuussa.
  Viime kesänä 50 vuotta täyttänyt Kivikasvot on päättänyt juhlavuotensa kunniaksi lähteä viimeiselle kiertueelleen. Kunniakierros-kiertue käynnistyy 7. marraskuuta Lahden Sibeliustalosta ja jatkaa sieltä Lohjan Laurentius-saliin, Helsingin Kulttuuritaloon, Tampere-taloon sekä Turun konserttitaloon
 
  Jäähyväiskiertueella ovat mukana alkuperäisistä Kivikasvoista laulaja-säveltäjä Matti ”Fredi” Siitonen sekä näytelmäkirjailija-ohjaaja Ismo Sajakorpi. Uusia Kivikasvoja ovat Ilkka Lähteenmäen tilalle tullut oopperabaritoni Henrik Lamberg sekä parhaillaan sairauslomalla olevan Vesa Nuotion tilalle astuva mestarilaulaja Seppo Ruohonen.
 
  Kivikasvojen kulta-aikana 1970-luvulla TV-show’ta seurasi kuukausittain yli 2,5 miljoonaa suomalaista. Kivikasvot oli 1970- ja 1980-luvuilla myös Suomen ylivoimaisesti suosituin yökerhojen esiintyjäryhmä. Kivikasvojen perinteiset konserttikiertueet alkoivat Finlandia-talon estradilta syksyllä 1973 ja ovat nyt jatkuneet yli 40 vuoden ajan.

  Päätöskiertueella kuullaan Kivikasvojen nostalgisia ikivihreitä lauluja, riemukkaita sketsejä sekä sukkelia sanoituksia kautta kultaisten vuosien.

Kivikasvojen Kunniakierros -kiertue:

7.11. Sibeliustalo, Lahti Klo 14.00
8.11. Laurentius-sali, Lohja Klo 17.00
15.11. Kulttuuritalo, Helsinki Klo 15.00
21.11. Tampere-talo, Tampere Klo 14.00
28.11. Konserttitalo, Turku Klo 14.00


Kurkista Kivikasvojen Facebook-sivulle täältä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin