Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.10.2015

Skiexpo valtaa Messukeskuksen 30.10.–1.11.


Skiexpo käynnistää talvikauden perjantaina


Salla ja monet muut kotimaan hiihtokeskukset ovat jälleen mukana Skiexpossa. Sallan alueen kohteista voi lukea lisää parin viikon päästä ilmestyvästä Matkailu kotimaassa -lehden vuoden päätösnumerosta. Kuva:Sallainen Caravan.
  Talvikauden voidaan katsoa virallisesti alkaneeksi perjantaina 30. lokakuuta, kun pohjoismaiden suurin talviurheilumessutapahtuma Skiexpo käynnistyy Helsingin Messukeskuksessa. Luvassa on koko viikonlopun täydeltä talviaiheista ohjelmaa.

  Messuviikonloppu on jälleen tulvillaan hyviä vinkkejä ja tarjouksia tulevia talvilomia varten, väline-esittelyjä, testimahdollisuuksia, huippu-urheilijoiden haastatteluja ja tiiviitä infopaketteja niin lumetukseen, maastohiihdon saloihin kuin alkavan talven sääennusteisiin liittyen. Talviurheilun huipuista haastattelussa ovat ainakin Enni Rukajärvi, Tanja Poutiainen-Rinne, Joona Kangas ja Joonas Räsänen.

  Perheen pienimmätkin on Skiexpossa otettu huomioon. Halukkaat pääsevät kokeilemaan lumilautailua, ja paikalla ovat myös hiihtokoulujänis Werneri ja Vihdin Winternalle. Sunnuntaina vietetään perhepäivää, jolloin monipuolista ohjelmaa riittää lastenmusiikista jumppakouluun, liukurimäkeen ja karvapohjasuksien kokeiluun.

  Kotimaan parhaat talvimatkailukohteet löytyvät Skiexposta omalta alueeltaan. Mukana ovat Salla, Ylläs, Pyhä, Ruka, Iso-Syöte, Levi, Vuokatti, Paljakka-Ukkohalla, Himos, Talma, Sappee, Koli, Tahko, Peuramaa, Vihti, Riihivuori ja Messilä. 

  Kolin ja Sallan alueiden upeista matkailukohteista voi lukea lisää vuoden viimeisestä Matkailu kotimaassa -lehdestä. Malta vielä hetki – lehti ilmestyy viikolla 46.


Tutustu Skiexpon ohjelmaan täällä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin