Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

23.11.2015

Uusi lehti on ilmestynyt – osallistu myös arvontaan ja voita vuoden lehdet!Surffaa itsesi Facebookiin ja kerro meille mikä oli mielestäsi lehden 5/2015 paras juttu. Voit voittaa omaksesi Matkailu kotimaassa.fi -lehden vuosikerran kotiin kannettuna.
  Kotimaanmatkailun vuosi huipentui kuluneella viikolla, kun Matkailu kotimaassa.fi -lehden vuoden päätösnumero saatiin painosta. Vuoden 2015 viimeisen lehden teemana on maamme vanhin matkailutie Via Karelia eli Runon ja rajan tie, joka kuljettaa matkailijat Virolahdelta Sallaan.

  84-sivuinen kotimaanmatkailun tietopaketti on jälleen täynnä mielenkiintoisia kohteita ja matkavinkkejä. Matkan varrelle mahtuu muun muassa sotahistoriallisia kohteita, joihin voi tutustua jopa jännittävän draamakierroksen vietävänä, Kolin kansallismaisemia, museojunamatkoja, esteetöntä retkeilyä, lettukestejä ja paljon muuta.

Digilehti luettavana milloin tahansa

  Mikäli tuore lehti on vielä lukematta, sen voi tehdä vaikka heti osoitteessa kotimaassa.fi/lehti.

  Lehtiarkistosta löytyvät myös kaikki aikaisemmat numerot, joten luettavaa riittää pidemmällekin automatkalle. Vaihtoehtona digilehdelle kaikki jutut ovat luettavissa myös yksittäin juttuarkistossa.

Osallistu arvontaan Facebookissa

  Facebookissa on käynnistynyt kilpailu, johon osallistumalla voit voittaa itsellesi vuoden 2016 lehdet kotiin kannettuna. Klikkaa itsesi osoitteeseen facebook.com/matkailukotimaassa, tykkää sivustamme ja kommentoi kilpailujulkaisuun, mikä on mielestäsi uusimman lehden paras juttu.

  Kaikkien kilpailujulkaisua kommentoineiden kesken arvotaan kolme Matkailu kotimaassa.fi -lehden vuosikertaa vuodelle 2016. Muistathan myös tykätä Matkailu kotimaassa.fi -lehden Facebook-sivusta ja vihjaista kilpailusta kavereillekin. Arvonta suoritetaan 31.12.2015, ja osallistumisaikaa on arvontapäivään kello 12.00 asti.

  Mukavia lukuhetkiä ja onnea arvontaan!Saana Jaakkola

« Takaisin