Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

24.11.2015

Pikkujoulukausi on käsillä – ideoita isommallekin ryhmälle!
  Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja ensimmäiset pikkujoulut on jo vietetty. Iloa riittää kuitenkin vielä pitkäksi aikaa ennen todellisen juhlakauden alkua. Tässä kolme kivaa ideaa pikkujoulujen viettoon isommallekin porukalle.

Palatsin pikkujouluja juhlitaan monella paikkakunnalla

  Palatsiteatterin järjestämä Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut -kiertue kulkee paikkakunnalta toiselle. Kiertue starttaa perjantaina 20. marraskuuta Helsingistä jatkaen Tampereelle, Turkuun, Poriin, Ouluun ja Seinäjoelle. Ohjelmassa on henkeäsalpaava show huippuesiintyjineen, menevää disco-meininkiä sekä tietenkin maittava pikkujoulubuffet.


Lähde pikkujouluristeilylle M/S Brahella Haminan satamasta

  Saimaa Travelin risteilykausi herää talviunilta pikkujoulukauden ajaksi. M/S Brahen pikkujouluristeilyt ovat tulvillaan jouluisia makuja ja tuoksuja sekä liveorkesterin tahdittamaa tanssia. Neljän tunnin mittaisille pikkujouluristeilyille on 18 vuoden ikäraja.


Kolin pikkujouluissa nähdään tähtiä huipulla

  Kolin pikkujoulukausi on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin, mutta juhlan aihetta riittää vielä pitkälle joulukuuhun, eikä aktiviteetit varmasti lopu kesken. Päivän voi aloittaa vaikkapa laskettelurinteestä, lumikenkävaellukselta tai Koli Relax Span lämpimästä paljusta, jonka jälkeen kelpaakin juhlia Charles Plogmanin, Martti Servon tai Frederikin tahtiin.Saana Jaakkola

« Takaisin