Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

25.11.2015

Joulu alkaa markkinoilta – kolme komeaa joulutoria kotimaassa

Kuva: Tampereen Joulutorin kuvapankki.

  Joulu lähestyy uhkaavaa vauhtia, ja naapuruston pihakuusissa välkkyvät jo jouluvalot. Ympäri Suomea saatiin parin päivän ajan nauttia talvisista maisemista, vaikka vesisade veikin jo osan lumesta mennessään. Oli maa valkea tai ei, joulumarkkinoilla pääsee virittäytymään mukavasti vuodenajan tunnelmaan.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat jatkuvat Turussa viikonloppuisin

  Turun Vanhalla Suurtorilla joulumarkkinatunnelmaan pääsee jokaisena viikonloppuna aina joulukuun puoliväliin asti. Ensimmäinen joulutori on jo takanapäin, mutta kolme yhä edessä. Maksuttoman koko perheen tapahtuman torikojuissa pääosissa koreilevat niin käsityöt kuin jouluherkutkin.

  Markkinatunnelmaa Turussa täydentävät monipuoliset teatteri-, musiikki- ja sirkusesitykset, ja joulumarkkinoilla tapaa tietenkin myös joulupukin. Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestetään Turussa 28.–29.11., 5.–6.12. ja 12.–13.12. kello 11–17.


Tampereen Joulutori avaa porttinsa 4. joulukuuta

  Tampereen Keskustori muuttuu Joulutoriksi 4.–22. joulukuuta. Jouluisista mauista ja tuoksuista täyttyvän tapahtuman aikana pääsee ihailemaan aitiopaikalta oikean sepän taontanäytöksiä, lasinpuhallusnäytöksiä, konsertteja, musiikkinäytelmiä, jouluisia kahviloita ja ravintoloita sekä tietenkin torin täydeltä toinen toistaan kauniimpia käsitöitä.

  Tampereen Joulutori on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10–19 ja sunnuntaisin 12–19. Avajaisia vietetään perjantaina 4.12. klo 17.00 alkaen, jolloin lavalle kapuaa myös joulupukki.


Eurooppalaisen joulutorin tunnelmaa Tuomaan Markkinoilla

  Helsingin Senaatintorilla järjestetään jälleen perinteiset Tuomaan Markkinat 4.–22. joulukuuta. Joulutori on avoinna joka päivä kello 11–20. Ruokapihoilla viihdytään perjantaisin ja lauantaisin aina kello 22 saakka.

  Viime vuonna uudistuneessa markkinatapahtumassa pääsee lähelle aitoa eurooppalaista joulutoritunnelmaa. Senaatintorilla joulukansaa viihdyttää muun muassa vanha hollantilainen karuselli, jonka kyydistä saa nauttia täysin ilmaiseksi taustalla soivan Jouluradion tahdittamana. Ihanien joululahjojen, käsitöiden ja jouluruokien lisäksi Tuomaan Markkinoilla pääsee nauttimaan Joulusaunan löylyistä sekä piilopihojen tarjoilemasta hehkuviinistä.


  Joulumarkkinakeskustelu jatkuu sosiaalisen median maailmassa. Jaa parhaat joulumarkkinavinkkisi kotimaahan Twitterissä tai Facebookissa! Somessa nähdään!


Saana Jaakkola

« Takaisin