Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

10.12.2015

Turun Valokuvakeskus Perissä tapahtuu – vinkkejä valokuvan ystävilleTurussa sijaitseva Valokuvakeskus Peri päättää vuotensa myyntinäyttelyyn ja valokuvakirpputoriin, jossa jokainen valokuvista ja valokuvauksesta kiinnostunut voi tehdä edullisia löytöjä tai myydä itselle tarpeettomaksi jäänyttä kalustoa.

Sillisalaatti päättää Perin vuoden

  Valokuvakeskus Perin vuoden viimeisen näyttelyn avajaisia vietetään tiistaina 15. joulukuuta kello 18 alkaen. Sillisalaatti on joulunäyttely, jossa on esillä ja myynnissä teoksia Perin jäsenten omista kokoelmista. Myynnissä on niin edullisia kuin arvokkaitakin teoksia, joita voi ostaa suoraan mukaan Perin galleriasta. Myyntinäyttely on avoinna 3. tammikuuta asti. 

Tee löytöjä valokuvakirpputorilla

  Lauantaina 19. joulukuuta Perissä järjestetään valokuvakirpputori kello 10–14. Kirpputorilla on myynnissä käytettyjä kameroita, pimiö- ja studiovälineitä, valokuvatarvikkeita, kirjallisuutta ja painotuotteita. Kirpputorin kaupat tehdään suoraan myyjän ja ostajan välillä, joten mukaan kannattaa varata käteistä. Oman myyntipöydän voi varata 13. joulukuuta asti. 

  Valokuvakeskus Peri on vuonna 1987 perustettu, kaikille avoin valokuvataiteen kohtaamispaikka. Perin galleria ja toimisto sijaitsevat Turussa Wäinö Aaltosen museon rakennuksessa. Galleriassa esitetään vuosittain kymmenkunta valokuvanäyttelyä ja niihin on aina vapaa pääsy. Näyttelyiden yhteyteen järjestetään taiteilijavetoista oheisohjelmaa ja työpajoja sekä aiheeseen liittyviä luentoja ja keskustelutilaisuuksia. Perin lisäksi Suomessa toimii yhdeksän muuta valokuvakeskusta.


Tutustu Valokuvakeskus Perin kotisivuihin täällä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin