Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

21.12.2015

Joulupukki matkaan jo käy – seuraa pukin lähtöä livenäJoulupukki astuu pian rekeensä ja suuntaa jälleen maailman ympäri lahjasäkkeineen. Tänä vuonna ei tarvitse harmitella, vaikka ei pääsisikään itse paikalle – jännittävää lähtöä Napapiirin Pajakylästä voi nimittäin seurata mistä päin maailmaa tahansa.

  Joulupukki matkaan jo käy -tapahtuma lähetetään suorana Visit Rovaniemen YouTube-kanavalla aatonaattona 23. joulukuuta kello 19.00 alkaen.

  Jouluaaton aaton tapahtumassa nähdään muun muassa tonttujen musiikki- ja tanssiesitys. Juhlallisuudet huipentuvat itsensä Joulupukin puheeseen, jossa hän toivottaa hyvää joulua koko maailmalle ennen kuin hän lähtee matkaan porojensa kanssa.

  Tontut ovat niin innoissaan lähestyvästä h-hetkestä, että malttavat tuskin odottaa suurta päivää. Tontut ovatkin jo etukäteen julkaisseet kutsuvideon, jotta mahdollisimman moni näkisi Joulupukin matkaanlähdön. Video on englanninkielinen.

  Kuten aikaisempinakin vuosina, Joulupukin lähtöä pääsee seuraamaan myös lähietäisyydeltä. Kaikki ihmiset läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita Napapiirille toivottamaan Joulupukille hyvää matkaa maailman lasten luo.

  Suora YouTube-lähetys Napapiirin Pajakylästä alkaa keskiviikkoiltana 23. joulukuuta kello 19.00.

Matkailu kotimaassa.fi -lehden toimitus toivottaa hyvää ja rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille kotimaanmatkailun ystäville!


Visit Rovaniemen YouTube-kanavalle >>

Saana Jaakkola

« Takaisin