Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

30.12.2015

Näin Suomi ottaa vastaan vuoden 2016Vuoden vaihtumista juhlistetaan jälleen ympäri Suomea mitä moninaisimmissa tapahtumissa. Päänäyttämönä toimii Tampere, jonka tapahtumia myös televisioidaan. #vuosivaihtuu-tägiä käyttämällä voi sosiaalisessa mediassa seurata, kuinka vuosi vaihtuu ympäri maata.

Keräsimme muutamia poimintoja vuodenvaihteen juhlinnasta eri puolilla Suomessa.

Rovaniemellä rakettien loistetta ja sirkusesityksiä

  Rovaniemellä vuoden vaihtumista juhlitaan valaistulla Kansalaistorilla kaupungintalon sisäpihalla kello 23.15 alkaen. Ohjelmassa on huikeita tuli- ja sirkusesityksiä, soittokuntamusiikkia sekä kaupunginjohtajan tervehdys. Uusi vuosi vastaanotetaan puoliltaöin alkavalla ilotulitusnäytöksellä Koskipuistossa

Jyväskylässä vuosi vaihtuu jammaillen

  Jyväskylässä uusi vuosi otetaan vastaan Kirkkopuistossa ja Paraatiaukiolla kello 23.25 alkavassa tilaisuudessa, joka huipentuu puolen yön aikaan alkavaan ilotulitukseen. Tapahtumassa esiintyy jyväskyläläisistä nuorista muusikoista koostuva bilebändi Funkit

Joensuun juhlinta alkaa lasten ilotulituksella

  Joensuun alueella on runsaasti erilaisia tapahtumia ja ilotulituksia, joista ensimmäinen alkaa keskustassa jo iltakuudelta. Lasten ilotulitus ammutaan Ilosaaresta. Lapsille jaetaan tilaisuudessa myös heijastimia ja ilmapalloja.

Mikkelissä räiskyy kahdesti illan aikana

  Myös Mikkelissä vuoden vaihtumista juhlistetaan kahden ilotulituksen voimin. Lasten ilotulitus järjestetään paloasemalla kello 18 alkaen. Kaupungin uuden vuoden vastaanotto alkaa kaupungintalon edustalla kello 23.30 ja päättyy näyttävästi keskiyön ilotulitukseen, joka ammutaan Naisvuorelta käsin. 

Tampere juhlinnan keskipisteessä

  Tampere toimii koko Suomen uudenvuoden juhlinnan päänäyttämönä. Kaupunki on tulvillaan upeita tapahtumia, joista parhaat palat välitetään televisiolähetyksenä kaikkialle Suomeen. Tampere-talon lavalle nousevat maan huippuartistit kello 22 alkaen. Lähetystä voi seurata suorana TV1-kanavalta. 

  Kello 22.30 alkaen Tampereen Frenckellin aukiolla juhlitaan rap-musiikin tahtiin. Ilta huipentuu keskiyöllä Ratinasta ammuttavaan ilotulitukseen. 

  Seuraa vuoden vaihtumista ympäri Suomea sosiaalisessa mediassa ja käytä myös omissa juhlajulkaisussasi tägiä #vuosivaihtuu.

Matkailu kotimaassa -lehden toimitus toivottaa kaikille kotimaanmatkailun ystäville railakasta vuodenvaihdetta ja onnea vuodelle 2016!


Tampereen vuodenvaihteen tapahtumat ja #vuosivaihtuu-seuranta >>

Saana Jaakkola

« Takaisin