Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

12.01.2016

Vietä päivä talvilajien kuninkaana – Suksi Heurekaan!

Kuva: Heureka

Tiedätkö, miltä ampumahiihdossa tuntuu tähtääminen, kun alla on sykkeen nostanut hiihtoetappi? Entä kuinka paljon tasapainoa ja voimaa vaaditaan pujottelussa?

  9. helmikuuta Heurekassa avautuu pohjoismaisten tiedekeskusten yhteistyönä toteuttama Suksi Heurekaan! -näyttely, joka kutsuu kaikenikäiset ja -kokoiset vieraat tutustumaan talviurheilun ja talvisten ilmiöiden ihmeisiin.

Testaa eri lajeja täysin turvallisesti

  Suksi Heurekaan! -näyttely vie kävijät lukuisten vauhdikkaiden ja hauskojen talviurheilulajien pariin. Talviurheilunäyttely tarjoaa ihan jokaiselle mahdollisuuden kokeilla lajeja, joista todellisuudessa uskaltaisi vain haaveilla – mäkihypystä taitoluisteluun ja kelkkailusta ampumahiihtoon.

  Voit joko kehittää omia taitojasi eri lajien parissa tai kisailla nopeudessa, tasapainossa ja tarkkuudessa kaverin kanssa.

  Näyttely ei suinkaan ole pelkkää urheilua. Kävijöille on tarjolla muutakin talvista hauskanpitoa, kuten iglun rakentamista ja lumipallojen tarkkuusheittoa

Heurekassa voi ottaa myös riskejä

  Uskallusta ja uhkarohkeutta uhmaava Otatko riskin? -näyttely on esillä Heurekassa syyskuuhun asti. Omia rajojaan voi kokeilla nuorallakävelyn ja sähköiskuruletin muodossa tai vaikkapa 1,5 promillen humalaa jäljittelevät hassut lasit päässä.

  Syyskuun lopussa Heurekassa avautuu Dialogi ajassa -näyttely, joka käsittelee vanhenemisen jaloa taitoa. Suksi Heurekaan! -näyttelyn tavoin se on avoinna tammikuuhun 2017 asti.

  Lue lisää Suksi Heurekaan! -näyttelystä vuoden ensimmäisestä Matkailu kotimaassa -lehden numerosta, joka ilmestyy viikolla 3. Seuraa uutisointia myös Facebookissa ja Twitterissä.


Kurkista täältä mitä muuta voit Heurekassa nähdä ja tehdä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin