Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

20.01.2016

Vuoden ensimmäinen Matkailu kotimaassa -lehti on ilmestynyt!


Tammikuu on matkailun ystäville oikeaa kulta-aikaa. Matkamessut käynnistyy Helsingin Messukeskuksessa loppuviikolla, ja mikä parasta, vuoden ensimmäinen Matkailu kotimaassa -lehden numero on juuri saapunut painosta. Digilehti on luettavissa tuttuun tapaan maksutta vuorokauden ympäri. Alta löydät lisäksi ne Matkamessuosastot, joista saat käsiisi uunituoreen lehden myös perinteisesti painettuna.

Tammikuun teemoina Revontultentie sekä museot ja näyttelyt

  Perämereltä Norjanmerelle johdattava Revontultentie alkaa Tornionjokilaaksosta ja päättyy Norjan upeisiin vuonomaisemiin. Neljän tuulen tienäkin tunnetun reitin varrelle mahtuu aivan uskomattomia matkailukohteita monipuolisista ostos- ja ruokapaikoista lomakeskuksiin ja ainutlaatuisiin ateljeekoteihin.

  Tuhdista 76 sivun lukupaketista löydät myös kevään mielenkiintoisimmat museo- ja näyttelykohteet kautta maan. Houkuttelisiko tutustumisretki saamelaiskulttuurin saloihin? Kiinnostaisiko sinua tietää, mitkä lajit ovat vaarassa kadota ilmastonmuutoksen myötä? Vai oletko hurjapää? Lehden sivuilta selviää, missä voit tänä vuonna kokea ikimuistoisen päivän mäkikotkana tai ampumahiihtoratojen kuninkaana.

  Digilehti on tuttuun tapaan luettavissa täysin maksutta osoitteessa kotimaassa.fi/lehti. Mikäli tämän viikon kotimaanmatkasi suuntautuu Matkamessuille, muista käydä tutustumassa myös painettuun lehteen seuraavilla messuosastoilla:

MeriLappi 7n71
TosiLappi 7n48
Rovaniemi 7n61
Ylläs 7n60

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma on taas täällä!

  Matkamessut käynnistyy Helsingin Messukeskuksessa torstaina 21. tammikuuta ammattilaispäivien merkeissä. Messukeskuksen ovet avautuvat kaikille matkailun ystäville perjantaina kello 12.00 alkaen. Mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaa ja Messukeskuksen täydeltä matkailuinspiraatiota on tarjolla aina sunnuntaihin 24. tammikuuta asti.
Matkamessuohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin