Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

09.02.2016

Ystävänpäivä tulee – oletko valmis? Rakastumisen tiedettä Heurekassa 13.2.Ystävänpäivän kynnyksellä Heurekassa voi terästää taitojaan rakkauden ammattilaisena. Vain ja ainoastaan aikuisille suunnattu Rakastumisen tiedettä -ilta järjestetään Vantaan Heurekassa lauantaina 13. helmikuuta kello 18–22.

Flirttivinkkejä ja väriseviä munia

  Rakastumisen tiedettä -ilta tarjoaa jos jonkinmoista osallistavaa ohjelmaa rakkaudennälkäisille. Flirttikoulussa pääsee harjoittelemaan suorastaan sydäntäsärkevän hurmaavia iskurepliikkejä yhdessä teatterin ammattilaisten kanssa.

  Tai ehkäpä haluaisit kokeilla, kuinka kansanperinteen mukaiset lemmentaiat vaikuttavat tai kuinka valmistaa väriseviä munia työpajassa? Ties vaikka mukaan tarttuisi kauan kadoksissa ollut elämänkumppani! Suhteessa eläville ja kumppania etsiville osallistujille on varattu tapahtumaan eriväriset rannekkeet kiusallisten kohtaamisten välttämiseksi.

Miltä siittiö ihan oikeasti näyttää?

  Heurekan hurmion ilta pitää sisällään myös uskaliaita reseptejä rakastuneille – onko totta, että ruoka voi herätellä pitkään piilleen intohimon? Kiinnostaisiko nähdä, miltä jättikokoinen siittiö näyttää? Sekin on mahdollista, sillä laboratoriossa osallistujat pääsevät tirkistelemään siittiöitä mikroskoopin läpi. Planetaariossa kurkistetaan Yöperhosten salattuun maailmaan ja paljastetaan, miten yöperhoset tekevät sen.

   Illan aikana pääsee tietenkin myös tanssahtelemaan diskoklassikoiden tahdissa, tutustumaan tunteentäyteisiin muistoihin sekä kuuntelemaan ja esittämään lepertelyjä ja lemmenlurituksia.

  Aikuisten illan aikana avoinna ovat kaikki Heurekan näyttelyt, kuten uhkarohkea Otatko riskin? ja upouusi ja urheilullinen Suksi Heurekaan!


Kiinnostuitko? Klikkaa itsesi Heurekan tapahtumiin >>

Saana Jaakkola

« Takaisin