Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

15.02.2016

ABBA-konsertit palaavat elokuussa Lahden SibeliustaloonSinfonia Lahti ja lauluyhtye Rajaton tuovat yleisön toiveesta suursuosion saavuttaneet ABBA-konsertit takaisin Sibeliustaloon elokuun lopulla. 

ABBA-konsertit takaisin ohjelmistoon yleisön toiveesta

  Sinfonia Lahti ja lauluyhtye Rajaton jatkavat menestyksekästä yhteistyötään tuomalla vuosina 2003 ja 2004 Sibeliustalon salin täyttäneet ABBA-konsertit takaisin ohjelmistoon. Yleisön pyynnöstä elokuussa kuullaan supersuosittuja ABBA-hittejä kolmessa eri konsertissa.

  Jaakko Kuusiston johtamat konsertit järjestetään Lahdessa perjantaina 26. elokuuta kello 19 alkaen ja lauantaina 27. elokuuta kello 16 ja 19. Sinfonia Lahden tuottama ABBA-konserttikokonaisuus sisältää legendaarisen ruotsalaisyhtyeen tunnetuimpia hittejä Mamma Miasta Waterloohon ja Dancing Queeniin. Vuonna 2006 Sinfonia Lahden ja lauluyhtye Rajattoman yhdessä julkaisema ABBA-levy syöksyi suoraan listaykköseksi heti ensimmäisellä viikollaan.

  Tiesitkö muuten, että ABBA saavutti aikoinaan Iso-Britannian listojen ykköstilan ennätyksellisellä yhdeksällä kappaleella? Tämän virstanpylvään ovat onnistuneet ylittämään ainoastaan Beatles, Elvis Presley ja Cliff Richard.


Tutustu Sinfonia Lahden koko ohjelmistoon täällä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin