Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

23.02.2016

Vietä lumiloma Kemijärvellä – Suomutunturi heräsi henkiin!

Kuva: Suomutunturi

Kemijärven legendaarisen Suomutunturin rinteillä on viiletelty jo yli 50 vuoden ajan. Viime vuodet Suomutunturin hiihto- ja matkailukeskus on kuitenkin pysynyt suljettuna. Viime kesänä kemijärveläisten rukouksiin vastattiin: Suomutunturi sai elokuussa helsinkiläisestä Kari Tirkkosesta uuden yrittäjän. 

  Monista hiihtokeskuksen kokemista vastoinkäymisistä huolimatta Suomutunturin rinteet ja hiljattain loistokuntoon remontoitu tunturihotelli ovat jälleen avoinna matkailijoille – juuri sopivasti hiihtolomakauden alkuun.

Monipuoliset rinteet ja 70 kilometriä hiihtolatuja

  410 metriin kohoavan Suomutunturin suojaisten rinteiden on kehuttu kuuluvan Suomen parhaimmistoon. Rinteitä on yhteensä 10, joista pisin lasku on 1 700 metriä. Eritasoisten rinteiden lisäksi Suomutunturilla on lapsille oma parkki sekä talviaktiviteetteja moottorikelkka- ja porosafareista pilkkiretkiin ja lumikenkäilyyn. Hoidettuja maastohiihtolatuja Suomutunturilta löytyy 70 kilometrin verran.

Hyödynnä hiihtolomaviikkojen majoitustarjoukset

  Hiljattain remontoitujen hotellihuoneiden lisäksi Suomutunturilla voi majoittua laadukkaissa loma-asunnoissa, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä rinnekeskuksen palveluista. Loma-asuntoihin majoittuu kerralla jopa kahdeksan henkeä, joten hiihtolomalle voi lähteä isommallakin ryhmällä. Kaikissa loma-asunnoissa on oma sauna, hyvin varusteltu keittiö sekä lämmitystolppa autoa varten.

  Hiihtoloman kunniaksi entisaikojen loistoonsa heränneellä Suomutunturilla on upeita majoitustarjouksia talvilomaviikkojen 8–11 ajalle.


Tutustu Suomutunturin mahdollisuuksiin ja ota yhteyttä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin