Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

02.03.2016

Aktiivimatkailijan mehukkaimmat menovinkit maaliskuulle

Arctic Ice Road Run juostaan Kolin ja Lieksan Vuonislahden välisellä jäätiellä 19. maaliskuuta.

Kevät kolkuttelee ovella, ja se näkyy myös maaliskuun tapahtumatarjonnassa. Kokosimme yhteen kolme maaliskuun mehukkainta menovinkkiä, jotka ovat erityisesti aktiivisen kotimaanmatkailijan mieleen. Ensimmäinen tapahtuma valtaakin Helsingin Messukeskuksen jo tulevana viikonloppuna.

GoExpo – ulkoilusta ja luonnosta nauttivan messut

  4.–6. maaliskuuta Helsingin Messukeskuksessa järjestetään luontomatkailuun ja liikuntaan painottuva GoExpo. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös pohjoismaiden suurimmat golf-messut, joka avaa samalla kevään golfkauden.

  Golfin lisäksi GoExpossa ovat edustettuina pyöräily, juoksu, fitness- ja pallolajit sekä hevosurheilu. Luontomatkailun ystäville erityisen kiinnostava osasto on kuitenkin OutdoorExpo, ulkoilmaihmisten oma tapahtuma, josta löytyvät vuoden parhaat vinkit ja välineet niin retkeilyyn, patikointiin kuin kalastukseenkin.


Arctic Ice Road Run – juoksemaan Kolin jäätielle!

  Vapise Vaarojen Maraton – 19. maaliskuuta Kolin ja Lieksan Vuonislahden välisellä Euroopan pisimmällä sisävesien jäätiellä juostaan Arctic Ice Road Run -juoksutapahtuma. Juostavat matkat ovat 14 ja 28 kilometriä, ja molemmilla matkoilla juostaan sekä naisten että miesten sarjat. Uutuutena tapahtumassa on mukana tänä vuonna myös potkukelkkasarjat solo ja duo, joissa potkittavat matkat ovat 28 ja 56 kilometriä.

  Tapahtuma alkaa kello 12.00. Juoksun jälkeen saunotaan ja syödään Kolin satamassa ravintola Alamajalla.
 

Torniossa tehdään historiaa – Toranda On Ice lähestyy!

  Kirjoitimme vuoden avausnumerossa 19. maaliskuuta järjestettävästä Toranda On Ice -tapahtumasta, jossa Suomen ja Ruotsin jääkiekkolegendat ottavat toisistaan mittaa maiden rajalla Tornionjoen jäällä pelattavassa ottelussa. Joukkueiden kokoonpanot on julkistettu, ja leijonapaidoissa edustavat kaikkien tuntemat jääkiekkotähdet, kuten Jarmo Myllys, Raimo Helminen, Jari Kurri, Esa Tikkanen, Jere Lehtinen ja moni muu.

  Toranda On Ice -tapahtumassa käydään myös ennennäkemättömät jääravit, joiden ensimmäinen lähtö tapahtuu ennen jääkiekko-ottelua. Seuraavat lähdöt ajetaan ottelun erätauoilla sekä sen jälkeen.Lue myös, mitä tapahtumasta lehdessä kirjoitimme >>

Saana Jaakkola

« Takaisin