Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

08.03.2016

Kotimaan Matkailumessuilla ensimmäistä kertaa oma aamu ammattilaisille

Kuva: Tampereen Messut / VisitKokkola

Tampereen Supermessut ja sen osana myös Kotimaan Matkailumessut järjestetään jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.–17. huhtikuuta. Kotimaanmatkailun kirkkaimpiin helmiin tutustumisen ohessa Supermessuilla sukelletaan puutarhaunelmien pariin, seurataan kukkasidonnan SM-kilpailuja, nautitaan koko perhettä viihdyttävästä ohjelmasta ja suunnitellaan tietenkin tulevia lomamatkoja.

Uutta messuilla: ammattilaisten oma aamu

  Ensimmäistä kertaa Supermessuilla esitellään kotimaan matkailukoordinaatteja kohdennetusti myös ammattilaisille. Messuviikonloppu alkaa perjantaina 15. huhtikuuta Ammattilaisaamulla, joka on matkailualan ammattilaisille, ryhmämatkojen järjestäjille ja medialle tarkoitettu kutsuvierastilaisuus.

  Ammattilaisaamussa matkailun kasvusta ja uudistumisesta on kertomassa matkailun erityisasiantuntija Nina Vesterinen työ- ja elinkeinoministeriöstä. Hyvinvointivalmentaja, yrittäjä ja personal trainer Oona Tolppanen puhuu aamupäivän aikana terveellisten elämäntapojen kultaisesta keskitiestä.

Matkabloggaajat perehdyttävät sisältöjen pariin

  Ammattilaisaamun aikana pureudutaan myös sisältöjen ja blogien hyödyntämiseen matkailumarkkinoinnissa. Matkabloggaajat Rimma ja Laura selvittävät, miten matkailublogeja voidaan käyttää tehokkaana markkinointikanavana ja mitä yritysten ja matkabloggaajien välisessä yhteistyössä kannattaa ottaa huomioon.

  Saimi Hoyerin juontamassa tilaisuudessa julkistetaan myös Vuoden Kotimaan Matkailuyritys sekä Suomen Tilaviini 2016.


Tutustu Ammattilaisaamun ohjelmaan tarkemmin täällä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin