Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

15.03.2016

Tahkolla tapahtuu huhtikuussa

Kuva: Kuopio-Tahko Markkinointi

Kevättalvella hanget hohtavat kirkkaimmillaan, ja aurinkokin lämmittää jo mukavasti. Kevät tuo tullessaan myös mahtavia tapahtumia. Kuopio-Tahkon huhtikuusta on tulossa ennätysvilkas – Tahkolla ratkotaan pöydällätanssin suomenmestaruus, kisataan esteradalla hullunkurisissa kuteissa ja kuullaan kotimaisia tähtiartisteja, joista yksi odotetuimmista on Tahkon huipulla esiintyvän Jari Sillanpään ilmaiskonsertti.

Sinustako pöydällätanssin suomenmestari?

  Rinneravintola Pehkubaarin 20-vuotista taivalta juhlitaan Tahkolla 8.–9. huhtikuuta. Juhlavuoden kunniaksi Pehku on päättänyt järjestää ensimmäiset pöydällätanssin SM-kilpailut. Karsinnat pyörivät Pehkussa koko kevättalven, ja mestaruudet ratkotaan juhlaviikonlopun aikana.

  Pöydällätanssin finaalipäivä huipentuu pääesiintyjä Jari Sillanpään ilmaiskonserttiin, joka järjestetään uniikilla tavalla Tahkon huipulla Pehkubaarin ympäristössä.

Tahko ExtremeRun kasvaa entisestään

  Keväinen esteratajuoksutapahtuma Tahko ExtremeRun tempaistaan jälleen 16. huhtikuuta. Viime vuonna Tahkon Winter ExtremeRun sai suuren suosion, ja esteradalla taisteli yhteensä yli 800 osallistujaa. Tänäkin vuonna ennakkoilmoittautuminen on sujunut vauhdikkaasti, ja odotettavissa on varsinaiset ExtremeRun –karnevaalit.

  Sarjoja ExtremeRunissa on sekä kilpailuhenkisille että nautiskelijoille. Tapahtumaan kuuluu perinteisesti hullunkurinen pukeutuminen, joten esteradalla tullaan jälleen näkemään näyttävien suoritusten lisäksi värikkäitä asuja. Tapahtuman kruunaa After Run -jatkobileet Piazza-yökerhossa.

Suomen tunnetuimmat artistit esiintyvät

  Tahkon keväässä tullaan näkemään jälleen Suomen tunnetuimmat tähtiartistit. Huhtikuun aikana Itä-Suomen suurimman yökerhon, Tahkon Piazzan lavalle kapuavat muun muassa Paula Koivuniemi ja Olavi Uusivirta.

  Huhtikuussa Tahkolla esiintyvät myös Sanni, Stig ja JVG. Perinteisen tanssin ystäviä hemmotellaan Tahko Spa Hotellin talvilavatansseissa, joissa parkettien partaveitsiä tahdittavat muun muassa Johanna Pakonen, Tarja Lunnas sekä Suvi Karjula orkestereineen.


Katso Kuopio-Tahkon kevään kaikki tapahtumat täältä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin