Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

21.03.2016

Naisväkeä liikutetaan Rovaniemen kaduilla huhtikuussa

Kuva: Jouni Teitttinen

Huhtikuun ensimmäisenä lauantaina rovaniemeläiset naiset pääsevät kokemaan Pohjoismaissa hurjaa suosiota keränneen Kari Traa Urban Training -kaupunkitreenin. Hauska liikuntatapahtuma on järjestetty Suomessa vain kerran aikaisemmin – viime keväänä treenipaikkana oli Helsinki.

Treenit keskellä kaupunkia

  Kari Traa Urban Training on naisille suunnattu treenipäivä, jolloin ei sulkeuduta sisätiloihin, vaan treeni tapahtuu keskellä kaupunkia raittiissa ulkoilmassa – ja ehkä vähän yllättävissäkin paikoissa. Kolme tuntia kestävässä liikuntatapahtumassa tärkeintä on hyvä fiilis, hauskanpito ja yhdessä tekeminen. Helsingissä leidejä nähtiin jumppaamassa niin Eduskuntatalon portailla kuin Kampin aukiollakin.

  – Rovaniemelläkin oranssitakkiset sporttinaiset tulevat yllättämään eri puolilla kaupunkia, kertoo Wellness Loungen yrittäjä Seija Koskela.

Väriä kaupungin kaduille

  Rovaniemeläiset Wellness Lounge ja Kunnonpaikka järjestävät tapahtuman yhteistyössä Kari Traan kanssa. Kari Traa on norjalainen hiihtäjä ja suunnittelija, joka kyllästyi tylsiin urheiluvaatteisiin ja suunnitteli itse naisille malliston, jonka vaatteet sopivat kaupunki- ja vapaa-ajan pukeutumiseen myös treenien ulkopuolella.

  Urban Training -tapahtuman osallistumismaksu on 20 euroa, joka sisältää treenit, oranssin Kari Traan takin sekä sisäänpääsyn iltabileisiin. Treenitapahtuma järjestetään Rovaniemellä lauantaina 2. huhtikuuta kello 12–15.

Lue lisää Rovaniemestä!

  Uunituore Matkailu kotimaassa -lehti on nyt luettavissa osoitteessa kotimaassa.fi/lehti. Vuoden toisessa numerossa matkataan Nelostietä Utsjoelta Rovaniemelle sekä kurkistetaan kesätapahtumiin ja -teattereihin!


Näin Helsingissä treenattiin viime keväänä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin