Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

11.04.2016

Tampereella tavataan – Kotimaan Matkailumessut 15.–17.4.


Leskenlehtien ja linnunlaulun lisäksi ilmassa on muitakin perinteisiä kevään merkkejä: Tampereen jokakeväiset Supermessut ja tapahtuman osana myös Kotimaan Matkailumessut järjestetään jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tulevana viikonloppuna 15.–17.4.

Matkailu kotimaassa osastolla E 510

  Matkailu kotimaassa -lehti on tuttuun tapaan mukana messutunnelmassa. Tule tervehtimään meitä messuosastolle E 510 ja tutustu samalla ohittamattomaan messutarjoukseemme. Saat messuosastoltamme mukaasi Matkailu kotimaassa -lehden uusimman numeron, jonka digiversioon pääset tutustumaan tästä linkistä.

  Mikäli olet vielä messulippuja vailla, klikkaa itsesi Facebook-sivullemme osoitteeseen facebook.com/matkailukotimaassa. Heti sivun yläosasta löydät tämänkin uutisen yhteydessä näkyvän kuvan, josta tykkäämällä voit voittaa messuliput sinulle ja ystävällesi valitsemallesi päivälle.

  Jaossa on yhteensä viisi kappaletta 2 lipun lippupakettia, ja osallistumisaikaa on keskiviikkoiltaan 13.4. kello 18.00 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti saman illan aikana.

Messuilla yli 420 näytteilleasettajaa

  Kotimaan Matkailumessuilla tapaat myös monet Matkailu kotimaassa -lehden sivuilta tutut kunnat, kaupungit ja matkailuyrittäjät, kuten Lampivaaran Ametistikaivoksen, Lapland Hotel Luostotunturin, Pyhä-Luoston Matkailuyhdistys ry:n, Santa’s Hotel Auroran sekä Tankavaaran Kultakylän, jotka kaikki löytyvät messuosastolta E 322.

  Kotimaanmatkailun lisäksi viikonvaihteen messuteemoja ovat Puutarha, April Fest ja Keräily.

  Mahtavaa messuviikonloppua – Tampereella tavataan!


Tutustu Kotimaan Matkailumessuihin täällä >>

Saana Jaakkola

« Takaisin