Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

10.05.2016

Pyhä Unplugged -festivaalin esiintyjät julkistettiin: ”Paras ohjelma ikinä!”Ainutlaatuinen luontokonserttitapahtuma Pyhä Unplugged soi Pyhä-Luoston kansallispuiston tuntureilla jälleen 3.–7. elokuuta 2016. Festivaali järjestetään tänä vuonna jo 19. kertaa.

  Puoliakustinen Pyhä Unplugged tuo Pyhätunturin lavoille Suomen eturivin artistit. Kansallispuistossa esiintyvät elokuussa muun muassa Paula Koivuniemi, Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Laura Voutilainen, Kari Peitsamo, Pirkka-Pekka Petelius, Sonata Arctica, Atomirotta, Lenni-Kalle Taipale, Jukka Orma, Sami Pitkämö, Marzi Nyman, M.A. Numminen, Pedro Hietanen, Waltteri Torikka, Timo Rautiainen & Jussi Lampi ja Peer Gynt. Tapahtuman housebändinä soittaa SVY.

Entistä enemmän esiintymispaikkoja

  Tapahtuman taiteellinen johtaja Mato Valtonen kehuu ohjelman olevan parempi kuin koskaan ennen

  Pyhä Unpluggedin perustana ovat edelleen upeat luontokonsertit, mutta tapahtumaa on kehitetty yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa: Aittakurun, Tajukankaan laavun ja Pyhätunturin huipun Tsokan lisäksi estradeina toimivat tänä vuonna Revontulikappeli, Hotelli Pyhätunturin ravintola, Sportbar sekä Carlsberg-talo.

  – Aittakurun uskomaton akustiikka ja kurun taika kutsuvat musiikin ystäviä nauttimaan tunturin ainutlaatuisesta tunnelmasta, Valtonen kertoo.

Musiikkia ja luontoelämyksiä

  Musiikkielämysten ohessa festivaalin aikana tarjolla on ohjattuja aktiviteetteja, kuten patikkaretki, joka vie Pyhä-Luoston kansallispuiston upeimpien nähtävyyksien äärelle Isokurun, Pyhänkasteen putouksen, Uhriharjun ja Karhunjuomalammen maisemiin. Lauantaina järjestettävä maastopyöräretki päättyy Tajukankaan konserttipaikalle.

  Pyhä-Luoston matkailualueen kesä on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia niin taiteen, kulttuurin kuin liikunnankin saralla. Lue täältä, mitä Matkailu kotimaassa -lehden maaliskuun numerossa Pyhä-Luoston tapahtumista kirjoitettiin.


Pyhä Unplugged 3.–7.8.2016 Pyhätunturilla >>

Saana Jaakkola

« Takaisin