Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

01.07.2016

Heinäkuinen Pori on tapahtumia täynnä

SuomiAreena on yksi Porin kesän huipputapahtumista. Kuva: SuomiAreena
  
  Heinäkuinen Pori on täynnä monenlaisia tapahtumia. Lauantaina 2.7. ajetaan Sprint Enduro 2016 -kisa ja vietetään koko perheen tapahtumaa Levon Kesäkarkeloita.

  Uudenlaisen näkökulman Poriin saa M/S Charlotan yleisöristeilyillä, jotka suuntaavat keskiviikkoisin ja sunnuntaisin joko meritse Reposaareen tai Kokeamäenjokea pitkin Ulvilaan.  

  Kirjurin viinikylä tarjoilee hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia 8.–17.7. Kirjurinluodon vehreässä puistomaisemassa. Puhdas jokiluonto, viini- ja olutelämykset sekä hyvä ruoka. Viinikylässä nautitaan  maistiaisia paikallisista tuotteista sekä monimuotoisista makuista maailmalta – musiikilla maustettuna ja kesätaivas kattona. 8.7. Viinikylässä esiintyy Jari Sillanpää ja 9.7. ysäri-illassa Movetron, Basic Element sekä E-rotic.

  Reposaarelaiset avaavat pihojaan yleisölle 9.7. jo yhdeksännen kerran. Reposaaren avoimet pihat -tapahtumassa mukana on yli 30 kohdetta.

  Perinteikäs Pori Jazz kutsuu 9.–17. heinäkuuta. Jazzkadun ilmaislavalla sekä muissa konserttipaikoissa nähdään monipuolinen joukko kotimaisia ja kansainvälisiä esiintyjiä. Iso osa festivaalin ohjelmistosta tarjoillaan tänäkin vuonna ilmaiseksi. Joss Stone, Seal, Ms. Lauryn Hill, Richard Ascroft, Gregory Porter ja lukuisat kotimaiset huippunimet takaavat unohtumattomat elämykset Kirjurinluodolla.11.-13.7. Pori Jazz Kids Festivalia vietään 11.–13.7.2016.

  SuomiAreena tarjoaa yhteiskunnallisia keskusteluja 11.–15.7.2016. Keskustelujen pääteemana on "työn tulevaisuus". Poriin saapuvat merkittävimmät suomalaiset vallanpitäjät ja vaikuttajat. Poliitikoista paikalla ovat mm. pääministeri Juha Sipilä, ulkoministeri Timo Soini, viestintäministeri Anne Berner ja työministeri Jari Lindström. Yhteiskunnallista keskusteltua ovat vauhdittamassa myös mm. Matti Alahuhta, Risto Siilasmaa ja Maija Vilkkumaa.

  18.–24.7. järjestetään vuotuinen Yyterin akrobatia ja joogaleiri, joka kerää Porin Yyterin akrobatian harrastajia eri tyylisuunnista ympäri Suomen. Leireillä harjoitellaan kokonaisvaltaista kehonhallintaa ja akrobatiaa. Akrobatiaharjoittelu tapahtuu ulkona luonnossa Yyterin upeilla hiekkadyyneillä. 

  Vuonna 2003 ja sitä myöhemmin syntyneet jalkapalloilijanalut kokoontuvat kannustusjoukkoineen 28.-31.7. Pori Cup -jalkapalloturnaukseen. Turnaus on monille perheille yksi kesän kohokohdista.

  Koko heinäkuun ajan on mahdollista käydä kesäteatterissa, vaikka osa päättääkin esityskautensa jo kuun alkupuolella:   
Kirjurin kesäteatteri Vuokravaimo 8.6.–8.7.
Vihreä Teatteri Takuumiehet -lastennäytelmä 22.7.–13.8.
Ahlaisten kesäteatteri Aina oon veljeä toivonut 3.7.–17.7.
Kosminen karuselli improvisoituja kesäteatterinäytelmiä 22.7.–13.8.

  Jo tässä on monta syytä suunnata Poriin. Mikäli näistä ei löytynyt mielestä, Porin seudun  tapahtumakalenterista löytyy runsaasti lisää tekemistä, näkemistä ja kokemista!


Porin seudun tapahtumakalenteriin >>

Eeva Oksman

« Takaisin