Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

01.08.2016

Juuston ja viinin juhlaa Lapinlahdella 6.8.2016

Juhlien juustopöydällä on mittaa reilut 20 metriä! Kuva: Juustonystävät ry

  Lapinlahdella lauantaina 6.8.2016 klo 19 - 01 vietettävät Juusto- ja viinijuhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma.

  Lapinlahden jäähallissa pidettävien juhlien keskipiste on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie, Aura Gold, Ritari sekä Luostari. Joka vuosi juustopöydässä esitellään myös muutama uusi juustotuttavuus.

  Herkkujen lisäksi tarjolla on tasokasta ohjelmaa. Iltaa tähdittävät Mikko Kartano ja Hänen OrkesterinsaHeidi Kyrö Rock Group ja Arttu Wiskari. Väliaikamusiikista huolehtii lentävä levyukko, legendaarinen Dj Nite, ja karaoketelttaa isännöi Kulkuriveli Jami. Juhlat juontaa Ilkka Vainio jämäkällä otteellaan.

  Illalliskortilla (40 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken! 


Lue lisää >>

Eeva Oksman

« Takaisin