Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

08.08.2016

Kartanon Suviehtoo ja Satakunnan Laulujuhlat Vuojoen Kartanolla 19.8.2016

Arkkitehti C.L. Engelin suunnittelema ja upeasti entisöity Vuojoen Kartano on Satakunnan merkittävimpiä kulttuurihistoriallisia rakennuksia. Kuva: Vuojoen Kartano

  Vuojoen Kartanon 180-vuotisjuhlavuoden Kartanon Suviehtoo -tapahtumaa vietetään perjantaina 19.8. alkaen klo 18. Juhlavuoden kunniaksi herätetään henkiin myös kartanolla viimeksi vuonna 1926 vietetyt Satakunnan Laulujuhlat. Luvassa reilun kymmenen eri kuoron esityksiä, yksin ja yhdessä. Illan aikana esiintyvät ja viihdyttävät myös erilaiset orkesterit ja tanssiryhmät. Sukella suvi-illan kauneuteen upeassa kartanomiljöössä nautitaan elokuisen illan kauneudesta ja todella monipuolisesta ohjelmasta. Kaiken lisäksi alueelle vapaa pääsy!

   Perheille ja lapsille tarjolla on vauhdikasta menoa "Perheolumpialaisten" merkeissä sekä maestro Markuksen & Tohtori Fiktio Faktan musiikki- ja soitinpaja "Kansanmusiikin matkassa".

  Suviehtoo-grillibuffet on tarjolla talousrakennuksessa ja perinteinen herkkuja pursuava kakkukahvila päälinnassa. Kuplivakonsertti-buffet nautitaan päälinnan juhlakerroksessa. Putiikista ja Suviehtoon käsityöläisten myyntikojuista voi tehdä kivoja löytöjä kotiin viemisiksi. Tänä vuonna mukana on myös Yhdistystori, jossa voi tutustua paikallisten yhdistysten toimintaan.

  Suviehtoon myöhäisillan puistokonsertissa tänä vuonna upeat tulkitsijat Helena Lindgren & Jorma Uotinen, joiden Kielletyt leikit -konsertti alkaa klo 22. Konserttiliput alk. 10 €, (Lippu.fi, Eurajoen matkailuinfo ja S-market Eurajoki).


Lue lisää >>

Eeva Oksman

« Takaisin