Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

25.08.2016

Yöperhostapahtuma Heurekassa 3.9.2016

Valaistujen kankaiden avulla houkuttellaan hyönteisiä, joihin tutustutaan asiantuntijoiden opastuksella. Kuva: Heureka

Heurekan Yöperhostapahtumassa tutkitaan perhosia sisällä ja ulkona.
 
  Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa tiedekeskus Heurekassa järjestetään yöperhostapahtuma lauantaina 3.9.2016 klo 19-24. Iltayön tunteina on luvassa  monipuolista ohjelmaa sekä ulkona että sisällä. Pimenevään iltaan viritetään hyönteisiä houkuttelevia valaistuja kankaita, joille ilmestyneitä hyönteisiä Perhostutkijain Seuran asiantuntijat tunnistavat. Vantaalla lenteleviin yöperhosiin ja muihin hyönteisiin pääsee tutustumaan asiantuntijoiden opastuksessa Heurekan edustalla, paikoitusalueella ja jokirannassa.

  Sisällä tiedekeskuksessa on nähtävillä perhoslaatikoita ja laboratoriossa tutkitaan hyönteisiä mikroskooppien avulla. Planetaariossa esitetään Yöperhosten salattu maailma –elokuvaa, jossa matkataan eri perhoslajien mukana päiväntasaajalta napapiirille ja tarkastellaan elämän monimuotoisuutta myös mikroskooppisella tasolla. Värkkäyspajassa tehdään hyönteisrobotteja innoittajan avustuksella.

  Liput 10 e/ hlö, alle 6-vuotiaat veloituksetta. Tapahtumalipulla pääsee kaikkiin Heurekan näyttelyihin tapahtuman ajan. Liput voi ostaa ennakkoon täältä: täältä >>Lue lisää >>

Eeva Oksman

« Takaisin