Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

28.10.2016

Nostalginen konsertti Lohjalla 10.11.2016

Kodinkynttilät eli Maija Hapuoja, Monna Kamu ja Irma Tapio.

  Kodinkynttilät-lauluyhtye esiintyy Cafe Laurissa Lohjalla torstaina 10.11.2016 klo 19

  Kodinkynttilät on tunnettujen naislaulajien puolitoista vuotta sitten perustama lauluyhtye, jonka tarkoituksena on säilyttää vanhoja lauluja. Nyt vanhat iskelmät ja laulelmat soivat jälleen, upein jazzahtavin sovituksin.
 
  Naislaulajatrio Maija Hapuojalla, 68, Monna Kamulla 67, ja Irma Tapiolla, 70, on pitkä lauluhistoria. He ovat esiintyneet useiden suomalaisartistien taustakuoroissa mutta myös yksin. Heidän äänensä on soinut elokuvien tunnussävelissä tai mainoksissa sekä monilla levyillä.

  – Koska olen laulanut niin paljon taustoja, olen maamme toiseksi levytetyin naislaulaja, Irma Tapio toteaa.

  Kun Maija Hapuoja ja Irma Tapio viettivät yhteistä iltapäivää puolitoista vuotta sitten, he totesivat, että vielä tekisi mieli laulaa. Hetken miettimisen jälkeen he päättivät perustaa trion ja soittivat mukaan Monna Kamun.

  – Huomasimme, että 1940-, 1950- ja 1960-lukujen laulut häviävät, sillä radioasemat eivät niitä soita. Keräsimme materiaalia ja ensimmäinen keikkamme oli vuosi sitten kesällä, Irma Tapio kertoo. 

  Ohjelma sisältää pääasiassa iskelmien kultakipaleita 1940–60-luvuilta tämän päivän svengillä pianosäestyksen kera. Säveltäjinä mm. Georg De Godzinsky, Toivo Kärki, Erik Lindström ja Valto Laitinen.

  Vanhat kappaleet kuten Sataman valot, Sulle salaisuuden kertoa mä voisin tai Kissa vieköön tuovat kuuntelijoille paljon muistoja. Viihdyttävä esitys sopii kuitenkin kaikenikäisille. 

KODIN KYNTTILÄT
to 10.11.2016 klo 19 Cafe Lauri, Kauppakatu 16, Lohja
Kodinkynttilät
Kimmo Leppälä, klarinetti 
Ilkka Leppälä, kontrabasso
lyömäsoittaja

Tiedustelut ja lippujen ennakkomyynti vain Cafe Laurista, puh. 0440 819 888


Cafe Laurin sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin