Kirjaudu ylläpitoon


Salasana unohtunut?

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet hukannut salasanasi tai sähköpostisi (=käyttäjätunnuksesi) on muuttunut, niin lähetä yhteydenottolomakkeella webmasterille pyyntö luoda uusi salasana tai tunnus.

Lomakkeeseen »

09.01.2017

Eläinten Body Worlds -näyttely avaa uudistuneen Heurekan

Eläinten Body Worlds -näyttely esittelee eläinten anatomiaa mielenkiintoisella tavalla. Kuva: Heureka

  Laajentunut ja uudistunut Heureka avautuu yleisölle Vantaan Tikkurilassa tammikuun 28. päivä.  Laajennuksen myötä tiedekeskukseen saadaan paitsi 2 000 neliötä lisää tilaa, myös aivan uudenlaista sisältöä ja toimintaa, kuten uusi luovan rakentelun alue, Ideaverstas. Uusi tarjonta syventää yleisön osallistumista ja vierailukokemusta. Heurekan kokijoista tulee Heurekan tekijöitä. 

  Uudistustöiden vuoksi Heureka on suljettu 16.1.–27.1.2017.

  Miltä näyttävät kirahvi, mustekala tai hevonen nahan alta? Entä täysikokoinen norsu? Eläinten Body Worlds on kiehtova katsaus eri eläinlajien anatomiaan ja jatkoa Heurekassa vuonna 2013 suursuosion saaneelle, ihmisten anatomiaa esitelleelle Body Worlds -näyttelylle. Tohtori Gunther von Hagensin plastinointitekniikalla toteutettu noin 1 000 neliömetrin laajuinen näyttely koostuu yli 100 aidosta eläinkohteesta. Näyttely antaa kävijän tutustua lähietäisyydeltä niiden rakenteisiin pienimmästä sammakosta ja koti- ja tuotantoeläimistä aina täyskasvuiseen gorillaan, kirahviin ja elefanttiin, ihmistä unohtamatta.


Heurekan sivuille >>

Eeva Oksman

« Takaisin